Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 7

Volgende

Operator

371490985

AGO Jobs & HR | Oostende | Interim, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operator

Functieomschrijving

U staat in voor het werken met verschillende machines en dit bestaat uit monteren, opstarten, produceren, demonteren en poetsen van deze onderdelen, u lost kleine technische problemen aan de productielijn op, u voert kwaliteitscontroles uit, u leeft de hygiëne-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften na, u werkt mee aan verbetertrajecten, het respecteren van een hygiënische en veilige werkomgeving.

Profiel

Eerste ervaring in een productieomgeving is vereist, je hebt voeling met de voedingssector, je beschikt over een goede dosis technische feeling, je hebt bij voorkeur een technische opleiding genoten of hebt relevante technische ervaring, u hebt bereid om van maandag tot en met vrijdag te werken in shifts, u hebt zin voor orde en netheid en bent hygiëne-, kwaliteits- en veiligheidsbewust

Aanbod

In deze functie kom je terecht in een internationaal bedrijf actief in een sterke groeimarkt, u krijgt de kans om initiatief te nemen en de ruimte om ideeën uit te werken om zo je afdeling tot een hoger niveau te brengen. Je wordt vergoed met een interessant salarispakket, inclusief extralegale voordelen, Tewerkstelling in een wisselend systeem.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Oostende
Mercatorlaan 17A
8400 Oostende
Tel.: 059 70 52 17
Email: oostende@ago.jobs
Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.