Terug naar zoekresultaten

OPERATOR WEEGLIJN

409328483

AGO Jobs & HR | Eeklo | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

OPERATOR WEEGLIJN

Functieomschrijving

Voor een gekend voedingsbedrijf regio Waarschoot is AGO op zoek naar een OPERATOR WEEGLIJN. Binnen deze functie sta je in voor het roteren tussen de weeglijn en de bediening van de Multivac (machine). Je staat in voor het bedienen van de machines waarbij je met veel focus de machine juist instelt. Enerzijds ga je de producten wegen aan de hand van de automatische weeglijn. Anderzijds de etiketteer machine stel je in, zodat elk product van de juiste en nodige etiketten voorzien wordt. De juiste code, de juiste houdbaarheidsdatum, juiste nummering...Hierbij behoort dus de nodige administratie. Dit is allemaal nodig om dan als laatste de producten naar de frigo te brengen. Finaal voer je controle uit aan de hand van vooropgestelde fiches. Je machines reinigen bij het wisselen van de producten is ook heel belangrijk. Je floreert dus steeds tussen beide posten om een optimale werking te hebben.

Profiel

Het belangrijk om te voldoen aan een aantal competenties.
Goed overweg kunnen met PC en interne besturingssystemen, na de nodige uitleg ervan.
Je zin voor verantwoordelijkheid wordt ingezet. Alsook snel kunnen schakelen, kunnen organiseren en logisch redeneren is handig binnen deze functie. Als je daarbij dan goed kan overleggen met je collega's, komt het zeker tot een succes. Voel je je geroepen om deze uitdaging aan te gaan, reageer dan snel op deze vacature.

Aanbod

Je werkt hier in een 2 ploegenstelsel van 6u tot 14u en van 14u tot 22u. Indien de werksituatie wijzigt, ben je bereid om te starten om 5u tot 13u bvb.

Het loon is 13.64? met 10% ploegpremie bovenop. Dus 15? /u bruto. Bijkomend worden er maaltijdcheques aangeboden van 7.3? per gewerkte dag.
Alsook wordt woon-werk verkeer vergoed.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Eeklo

Alle jobs Operator voeding

Populaire jobs in Operator voeding:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.