Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 6

Volgende

OPERATOR VOLAUTOMATISCHE LASINSTALLATIE | BETONPRODUCTIE KEMPEN

Manpower | Grobbendonk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 21 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen! Onze klant is een bloeiende firma in de productie van prefab betonnen onderdelen. Met de komst van een geheel nieuwe productiehal is er nood aan extra personeel. Momenteel zijn we concreet op zoek naar een operator voor een volautomatische lasinstallatie. Dit is een job in een 2-ploegensysteem.
 

OPERATOR VOLAUTOMATISCHE LASINSTALLATIE | BETONPRODUCTIE KEMPEN

Functieomschrijving


De kernactiviteit van dit bedrijf is de productie van prefab betonnen onderdelen gaande van muurwanden tot vloerplaten. De platen worden geproduceerd door het storten van beton in voor geprepareerde bekistingen in combinatie met metalen funderingen. Om deze werken te ondersteunen werd een hoogtechnologische lasinstallatie aangeschaft en het is jouw taak om deze draaiende te houden en de benodigde materialen aan te brengen. In geval van technische storingen probeer je zelf een analyse te maken van de problemen om vervolgens de juiste persoon van de technische dienst te kunnen verwittigen.
 

Profiel


Vraag je jezelf of deze job iets voor jou is? Volgende kwalificaties kunnen alvast een meerwaarde zijn om goed te functioneren binnen deze functie.

 • Technisch diploma
 • Affiniteit met Elektriciteit/Mechanica/Pneumatiek in geval van storingen
 • Ervaring in productieomgeving
 • Technische Passie
 • Bereidheid tot werken in ploegensysteem

Aanbod


Er wordt jou een zeer mooi marktconform (tot hoog) loon aangeboden met aanvullend een aantal extralegale voordelen. Hiernaast krijg je ook een extra (sectorgebonden) vakantiedag. Naast de interessante verloning voel zal je je bij onze klant ook van dag één meteen thuis voelen. Dit omwille van de familiale sfeer waar ieders zijn deur openstaat. Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en wil jij graag een deel uitmaken van groep met fijne collega's!

Interesse? Solliciteer dan via onze Manpower website. Ondervind je problemen of zit je nog met verdere vragen? Neem dan even contact op via 014 44 89 77 en vraag naar Simon.

Interesse?

Bezoek v2.manpower.be voor meer informatie over de vacature OPERATOR VOLAUTOMATISCHE LASINSTALLATIE | BETONPRODUCTIE KEMPEN of solliciteer online op de vacature OPERATOR VOLAUTOMATISCHE LASINSTALLATIE | BETONPRODUCTIE KEMPEN.

Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Operator cement en beton
 • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
 • Grobbendonk (standplaats)
 • Alle vacatures via Manpower

Vereisten

 • Secundair onderwijs

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator cement en beton' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.