Terug naar zoekresultaten

Operator - vaste nacht - regio Gent

424737345

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operator - vaste nacht - regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant, een groeiende firma uit drongen, binnen de voedingssector, zijn we op zoek naar een operator. Dit om de verdere uitbreiding van de firma op te vangen. Je staat in de productie waar jij foutloos de juiste grondstoffen in de juiste silo moet storten. Elke handeling heeft gevolgen dus we zoeken echt iemand die nadenkt bij wat hij doet. Buiten het bijstorten kan je ook ingeschakeld worden voor het afzakken van het eindproduct per juiste hoeveelheid of voor het stockeren in het magazijn. Elke dag kom je terecht op een andere afdeling, wat zorgt voor voldoende variatie. Je bent bereid om in de vaste nacht te werken. Je kan tegen wat stof en je houdt ervan om zelfstandig te werken. Daarnaast kan je geconcentreerd en nauwkeurig werken. Je denkt productief mee. Je voert correct uit wat er van je gevraagd wordt op de aangeleerde manier.

Profiel

Het liefst van al steek je de handen uit de mouwen. De firma heeft sinds 2 jaar een volledig nieuwe productieplant. Deze nieuwe plant is vooral uniek door de moderne automatisatie en proces. Je komt terecht in een dynamische en moderne werkomgeving binnen een groeiende firma. De firma biedt een competitief loon, aangevuld met extralegale voordelen, naargelang ervaring. Verder voorziet de firma opleidingen bij opstart en zijn er opties naar doorgroeien.

Aanbod

Om af te sluiten, nog een woordje uitleg over de selectieprocedure. Een 1ste gesprek is met de de verantwoordelijke van de technische dienst. Hier worden een aantal technische vragen gesteld en aansluitend kan er ook al een korte rondleiding in de productie omgeving plaatsvinden. Indien dit positief is, is er nog een 2de gesprek met de operations manager. Interesse in deze uitdagende job van operator in een enorm geautomatiseerde omgeving? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.