Terug naar zoekresultaten Vorige

19 van 25

Volgende

Operator spinnerij (2 ploegen) - internationale speler!

429012213

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operator spinnerij (2 ploegen) - internationale speler!

Functieomschrijving

Voor onze klant, een marktleider binnen de textielindustrie, zijn we op zoek naar een technisch operator voor de afdeling spinnerij in 2 ploegen. De functie is open komen te staan doordat de firma de laatste jaren enorm aan het uitbreiden is en omdat er binnenkort enkele werknemers met pensioen zullen gaan. Het doel van de functie is instaan voor de controle van het volledige spinproces. Je staat onder meer in voor volgende zaken: - je volgt het volledige spinproces op (grondstoffen, mengen, garen, twijnen, identificatie,...) en verwerkt dit ook administratief op de computer; - bij een productwijziging bouw je de machines om (verandering van type garen en structuur); - je lost productiestoringen op; - je voert wijzigingen in processen door en stelt deze op bij nieuwe producten; - je staat in voor het onderhoud van (onderdelen van) de machine; - je stelt verbeterformulieren op teneinde het proces en product te verbeteren.

Profiel

De ideale kandidaat volgde bij voorkeur studies in een technische richting of heeft een heel grote interesse in techniek. Indien je kennis hebt van spinprocessen vormt dit een echt voordeel. Je werkt ten alle tijde nauwkeurig, veilig, ordelijk en kwaliteitsbewust. Je hebt er geen probleem mee op zelfstandig te werk te gaan en je neemt graag verantwoordelijkheid. Tot slot kan je werken met een computer.

Aanbod

De firma biedt jou een vast contract contract na een positieve interimperiode en een marktconform loon op basis van jouw studies en ervaring. Je komt terecht in een grote en internationale omgeving waardoor het mogelijk is te groeien binnen de firma. Je werkt in 2 ploegen van maandag tot donderdag van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. Op vrijdag werk je van 5u tot 11u45 en van 11u45 tot 18u30. Het bedrijf is tussen kerst en nieuwjaar 1 week collectief gesloten, de rest van je vakantiedagen is vrij te kiezen. Interesse in deze boeiende job? Stuur dan snel jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator textiel en leder' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.