Terug naar zoekresultaten
Accent

Operator snijafdeling

Via Accent | Meerdere regio's | Voltijds

Nog 2 dagen om te solliciteren

Onze klant schenkt veel aandacht aan haar medewerkers. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Zij willen dan ook dat zij tevreden zijn over onze klant als werkgever door ze een goede verloning en arbeidsomstandigheden te bieden. Zij zorgen voor hun mensen en leiden ze op om uit te blinken in hun job.

Wat verwachten zij van u? Grote betrokkenheid een collegiale houding een flexibele instelling interesse voor de boeiende sector van de verpakkingen. U draagt veiligheid hoog in het vaandel. Vooral gaat u er positief actief en opgewekt tegenaan!

Hun expertise ligt op verschillende vlakken. In extrusie slagen ze erin om folies van hoge kwaliteit herhaalbaar te produceren vaak met specifieke eigenschappen voor bepaalde klantenbehoeften. Eigen onafhankelijke in-house prepress proofing en drukvorm productie zorgt voor snelle reacties hoewel het merendeel van de drukplaten via gespecialiseerde repro bedrijven wordt aangeleverd. Bij het bedrukken in flexo wordt het optimale drukresultaat afgeleverd steeds weer. Nadien wordt op maat versneden of eventueel eerst nog gelamineerd. Ook verschillende soorten zakken zitten in hun assortiment.

Hun belangrijkste markten zijn diepvries (aardappelproducten groenten vlees vis) dranken (krimpfolie) algemene voeding (chocolade droge voeding) een aantal verpakkingen in non-food en technische folies.

Operator snijafdeling

Functieomschrijving

Als operator in de snijafdeling rapporteer je aan de meestergast en ben je verantwoordelijk voor onder andere onderstaande taken: ? De snijmachines zelfstandig instellen volgens de technische fiche en zo bedienen ? Instructies op de technische fiche kunnen uitvoeren ? Correcte instelling van de computer t.a.v. spanning bij de op- en afwikkeling ? Demonteren en monteren van de messen ? Kwaliteitscontrole van de bedrukte folie ? Slechte delen van de moederrol verwijderen volgens de instructies van de drukkerij ? Invullen van productierapporten ? Invullen van tracability fiches ? Orde en netheid: reinigen van de directe werkomgeving: vuil en restafval opkuisen. Overbodig materiaal van de werktafels en de omgeving weghalen en op hun plaats zetten

Profiel

Enkele jaren ervaring als machine bediener is een grote troef. Je hebt een goed technisch inzicht heeft en begrijpt hoe een machine werkt. We zoeken gedreven mensen die écht willen werken. Het schrikt je niet af om te werken in ploegen (vroeg/laat) en eventueel ook in een nachtploeg (onderling te bespreken).

Aanbod

Onze klant biedt een job optie vast in een bedrijf dat op 20 meter van het station is gelegen. Onze klant biedt u een uitdagende functie binnen een dynamische onderneming. Maaltijdcheques horen tot je verloning

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met JULIE ARTS, telefoonnummer 053/76.77.00 of reageer direct.
Limburg,Brussel,Henegouwen,Luik,Vlaams-Brabant,Luxemburg,Oost-Vlaanderen,West-Vlaanderen,Namen,Waals-Brabant,Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Andere ambachten' jobs in Limburg, Brussel, Henegouwen, Luik, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Namen, Waals-Brabant, Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.