Terug naar zoekresultaten

Operator met interesse in groene energie (Grobbendonk)

438695264

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operator met interesse in groene energie (Grobbendonk)

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant actief in de domeinen milieu en energie en gelegen in de regio van Gent op zoek naar 3 operatoren voor een nieuwe site in Grobbendonk. Het doel van jouw functie is om de dagelijkse werking van de installaties te beheren. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - Samen met je collega-operatoren beheer je de dagelijkse werking van de installaties (werking controleren, alarmen opvolgen, processen bijsturen, site netjes houden en vast afvalstromen voeden met een verreiker of wiellader). - Je staat in voor de acceptatie van de afvalstromen, staalname en het hout. - Je biedt ondersteuning aan de mechanisch onderhoudsmedewerker bij de uitvoeren van technische onderhoudstaken. - Problemen signaleer je aan de operationeel verantwoordelijke of aan de centrale medewerker exploitatie. Hierbij help je steeds proactief mee te zoeken naar oplossingen.

Profiel

We zoeken voor de invulling van deze functie iemand met een grote interesse in groene energie en een technische of agrarische achtergrond.
Je kan goed zelfstandig werken en neemt snel initiatief. Aangezien je ook vaak zal overleggen met collega-operatoren en de centrale exploitatie medewerkers, kan je ook goed in teamverband werken.
Indien je een attest hebt of ervaring in het besturen van een verreiker en wiellader, vormt dit een pluspunt.
Tot slot ben je bereid om 1 op de 4 zaterdagen te werken.

Aanbod

Na een positieve interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Je krijgt een mooi salarispakket (afhankelijk van je kennis en ervaring), aangevuld met allerlei extra legale voordelen (groepsverzekering, ecocheques...).
Er wordt geluisterd naar de inbreng van de werknemers en er is de mogelijkheid om tal van opleidingen te volgen, om jezelf verder te blijven ontplooien. Zo wordt er elke dag binnen de firma verse soep gemaakt voor alle 130 werknemers, terwijl er op vrijdag de mogelijkheid bestaat om met de collega's samen iets te gaan eten.
De waarden energie, milieu en duurzaamheid zijn echt aanwezig binnen de firma. Er wordt gedronken uit glazen flessen, veel werknemers verplaatsen zich met de fiets naar het werk...
Werken doe je in een 40u week, waardoor je bovenop de 20 wettelijke dagen verlof, ook nog eens 12 extra adv dagen verlof opbouwt.

Hoe verloopt de selectie procedure? Na een gesprek bij ons op kantoor, heb je nog een gesprek met de HR verantwoordelijke van de firma zelf. Is ook dit gesprek positief, word je nog een 2de en laatste maal uitgenodigd door de toekomstige verantwoordelijke, dit voor een finaal gesprek.

Heb je interesse om deel uit te maken van een groeiende firma met een focus op duurzame waarden en met gegarandeerd een aangename werkomgeving? Stuur dan snel je cv naar ons kantoor: gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met je op.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Operator chemie of energie

Populaire jobs in Operator chemie of energie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.