Terug naar zoekresultaten

Operator inpakafdeling 2-ploegen

463811567

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 34 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operator inpakafdeling 2-ploegen

Functieomschrijving

Voor onze klant in Eeklo is AGO Technics op zoek naar inpakkers in 2 ploegen - Samen met enkele collega's verzorg je het verpakken van onze producten en sta je in voor het bedienen van één of meerdere inpakmachines (starten, stoppen, bevoorraden en omschakelen van de machine). - Je doet de kwaliteitscontrole op de verpakte producten. - Je leeft de regels inzake hygiëne, veiligheid en kwaliteit perfect na.

Profiel

- Je werkt in 2 ploegen (6u-14u/14u-22u) of de vaste nachtploeg (22u-6u ). - Je beschikt over een goede dosis analytisch inzicht en over goede organisatievaardigheden. - Je getuigt van een positieve werkattitude en een goede initiatief name. - Je hebt een goed oog voor orde, netheid en veiligheid. - Je beschikt over een goede handvaardigheid. - Je bent een echte teamspeler die in staat is om met anderen samen te werken.

Aanbod

- Een boeiende en uitdagende functie in een aangename en collegiale werkomgeving. - Een werkomgeving met ruimte voor zelfstandigheid en ontplooiing. - Een competitief salaris in overeenstemming met jouw ervaring en competenties. Interesse? Stuur dan graag jouw CV naar gent.technics@ago.jobs en dan nemen wij graag contact op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.