Terug naar zoekresultaten

Operator inpak - Regio Gent - Mooie verloning

366560204

Via AGO Jobs & HR

Nog 2 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operator inpak - Regio Gent - Mooie verloning

Functieomschrijving

Voor één van onze klant in Gent actief in de voedingssector, is AGO technics op zoek naar een inpakoperator. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: - Je staat in voor de bediening van de inpakmachine, de oude en nieuwe machines en wordt hierbij geassisteerd door de hulpinpakers; - Je bent dagelijks op de hoogte van de productieplanning en silostock (via meestergast of controlekamer); - Je bereidt de werkzaamheden voor: Je plaatst de correcte rol met folie op de inpakmachine, leidt manueel de folie doorheen de machine. Je maakt de inpakmachines bedrijfsklaar. Je controleert of datumprinter en reliëfstempel correct ingesteld staan. Je start de inpaklijn ( 500gr/10 kg): volgt nauwlettend het verloop van het ganse inpakproces op, controleert op kwaliteitsvereisten en verricht bijkomende werkzaamheden ( oa. vervangen van de folie, druklint en etiketten, reinigen van lasbalken etc... ); - Je heft storingen ( slechte laskwaliteit, blokkeringen, kleine elektrische, mechanische, of pneumatische storingen) zelf op en vervangt indien nodig onderdelen; - Je noteert op rapporten en op een terminal de aard en hoeveelheden van het ingepakt materiaal; - Je controleert en noteert de werkingsparameters van de machines; - Je houdt de werkplek net en ordelijk en reinigt de machines grondig.

Profiel

Je behaalde een diploma van het technisch secundair onderwijs. Ervaring in de voeding of in de chemie als operator is een pluspunt. Je hebt sterke technische skills en feeling met een industriële productieomgeving. Je toont een grote interesse in complexe productieprocessen in de voeding. Je staat open om te werken in een ploegen systeem (vroege/late/nacht/weekend) Je werkt graag constructief, je stelt verbeteringen voor en je werkt zeer correct/ nauwkeurig, Je hecht veel belang aan werken in team, aan het delen van informatie met collega's.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiel en goed presterend internationaal bedrijf. Je hebt een heel gevarieerde functie en je krijgt een intense opleiding waar je on-the-job leert van de verschillende collega?s. Het betreft een vacature met optie vast.. Je krijgt een mooi salarispakket, nl 14,72 euro bruto. Hierboven op komt er een goed uitgewerkte betaling voor het ploegensysteem. De ploegpremies variëren afhankelijk van de shift (vroege, late of nacht) en van de dag in de week (weekdag, zaterdag of zondag). Hiernaast krijg je ook per gewerkte dag een maaltijdcheques ter waarde van 8,50 (waarvan bijdrage medewerker 1,59). Interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs .
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator voeding
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.