Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 5

Volgende

Operator drukkerij

360467672

AGO Jobs & HR | Gent | Interim, Voltijds

Staat 8 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operator drukkerij

Functieomschrijving

Voor een internationaal bedrijf van kunststof verpakkingen voor de lijm- en siliconenindustrie, gelegen te Temse, zijn wij op zoek naar een machinebediener voor de drukkerij. Je bedient een 4-kleuren zeefdruklijn. Je kan problemen signaleren, je herkent relevante informatie en kan verbanden leggen tussen gegevens. Je bemant samen met een handlanger een zeefdruklijn, voorziet in inkten, zeven en referentiemiddelen. Je stelt de machine zelfstandig in met een minimum aan uitval. Je bent bereid te werken in een 3-ploegensysteem of vaste nacht.

Profiel

Je bent analytisch ingesteld bij probleemverhelping, hebt oog voor detail en draagt orde en netheid hoog in het vaandel.
Je bent een doorzetter, een enthousiasteling en beschikt over een goed technisch en organisatorisch inzicht. Je vindt het een uitdaging om een mooi resultaat neer te zetten, ook onder hoge druk. Je wil doorgroeien naar de hoogste technische kwalificatie van drukkers.

Aanbod

Je hebt een sleutelfunctie in een stabiel en vooruitstrevend bedrijf met een duidelijke missie en strategie en investeringsbeleid.
Je komt terecht in een moderne productieomgeving met hoogwaardige technologie en hoge automatisatiegraad. Je krijgt een intensief opleidingsprogramma en fikse uitdagingen om hogerop te geraken. Een loonpakket in overeenstemming met de behaalde technische performantie. Een aangename werksfeer, en een verregaand competentiebeleid. Je verlofplanning is vrij in te plannen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent
H. Lippensplein 23
9000 Gent
Tel.: 09 225 32 26
Email: gent@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Drukker' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.