Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 39

Volgende

Operator - chemie - dag - Gent

460667884

AGO Jobs & HR | Gent | Interim, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operator - chemie - dag - Gent

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant actief in de chemie en gelegen te Gent op zoek naar een operator. Doel van de functie is de productie van chemicaliën en formulaties volgens standaard procedures, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je zal in aanraking komen met een gevarieerd takenpakket waarbij je 80% van de tijd zal vertoeven in de productie, 20% in het magazijn. Zo zal je in de productie te maken krijgen met volgend takenpakket: - Het lossen van producten; - Het aan- en afvoeren van verpakkingen en hulpstoffen; - Bedienen van productieapparatuur; -Filteren en aftappen van producten en juist afwerken; - Stalen nemen voor het labo; - Reinigen van procesapparatuur; - Starten en stilleggen van machines; - Kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren; - Het fabriek proper houden. Daarnaast zal je ook taken uitvoeren in het magazijn. Deze zijn als volgt: - Uitvoeren van pickingen; - Laden en lossen; - Correct kleven van labels; - Grondstoffen en PFR'S verwerken en correct stockeren; -Dagelijks leegmaken van transit zone. Daarnaast zal je ook meehelpen met de opmaak van gedetailleerde rapporten (ploegrapport, batchformulatiebladen, ..) Er wordt verwacht dat je de voorschriften/veiligheidsgedrag correct naleeft. Zo moet je steeds de vereiste persoonlijke beschermingsmaatregelen dragen , milieureglementeringen naleven, .. Daarnaast hecht de firma ook belang aan een goede communicatie en teamspirit.

Profiel

Je behaalde een diploma van het secundair onderwijs, meer bepaald binnen de chemie, elektriciteit of mechanica. Ervaring als operator in een productie omgeving is een groot pluspunt. Je hebt een geldig heftruckattest. Tot slot spreek en begrijp je goed Nederlands
Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag van 7u30 tot 15u30. Heel uitzonderlijk zal je ingeschakeld worden om in ploegen te werken (3x12u). Dit kan zijn van 6u-18u of van van 18u-6u.

Aanbod

Je kom terecht in een firma met een gevestigde waarde binnen de sector van de chemie. Je kan op korte tijd veel ervaring opdoen en veel bijleren. Ook wordt er opleiding voorzien. Je krijgt een mooi salarispakket, met extralegale voordelen (maaltijdcheques, woon-werkverkeer, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering) Heb je interesse? Neem snel contact op of stuur je cv naar gent.technics@ago.jobs en vermeld het referentienummer.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.