Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 25

Volgende

Operator brei (2 ploegen) - internationale speler!

429005529

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operator brei (2 ploegen) - internationale speler!

Functieomschrijving

Voor onze klant, een marktleider binnen de textielindustrie, zijn we op zoek naar een technisch operator voor de brei afdeling in 2 ploegen. De functie is open komen te staan doordat de firma de laatste jaren enorm aan het uitbreiden is en omdat er binnenkort enkele werknemers met pensioen zullen gaan. Het doel van de functie is instaan voor het beheer van het volledige brei proces. Je staat onder meer in voor volgende zaken: - je maakt een selectie van garens en zet deze op, start en beëindigt processen; - administratieve verwerking via de computer; - je bouwt de machine om (wisselen van cilinders of naaldenbed, instellingen wijzigen,...); - je lost productiestoringen op; - je voert wijzigingen in processen en programma's door en stelt deze op bij nieuwe producten; - je staat in voor het onderhoud van (onderdelen van) de machine; - je stelt verbeterformulieren op teneinde het proces en product te verbeteren; - je programmeert de machines en beheert deze.

Profiel

De ideale kandidaat volgde bij voorkeur studies in een technische richting of je hebt hier een heel grote interesse in. Indien je ervaring in brei- of textielprocessen hebt, vormt dit een echt voordeel. Je werkt ten alle tijde nauwkeurig, veilig, ordelijk en kwaliteitsbewust. Je hebt er geen probleem mee op zelfstandig te werk te gaan en je neemt graag verantwoordelijkheid. Tot slot kan je werken met een computer.

Aanbod

De firma biedt jou een vast contract contract na een positieve interimperiode en een marktconform loon op basis van jouw studies en ervaring. Je komt terecht in een grote en internationale omgeving waardoor het mogelijk is te groeien binnen de firma. Je werkt in 2 ploegen van maandag tot donderdag van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. Op vrijdag werk je van 5u tot 11u45 en van 11u45 tot 18u30. Het bedrijf is tussen kerst en nieuwjaar 1 week collectief gesloten, de rest van je vakantiedagen is vrij te kiezen. Interesse in deze boeiende job? Stuur dan snel jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator textiel en leder' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.