Terug naar zoekresultaten Vorige

28 van 75

Volgende

OPERATOR BEREIDINGEN/VULLINGEN

456677575

AGO Jobs & HR | Lokeren | Interim, Voltijds

Staat 40 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

OPERATOR BEREIDINGEN/VULLINGEN

Functieomschrijving

Voor een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf zoekt AGO een operator met een boon voor chocolade. Ter versterking van het team zoeken we een gemotiveerde bereider van vullingen met een hart in de voeding/chocolade. Je zal verantwoordelijk worden voor het voorbereiden en maken van verschillende vullingen voor pralines, het correct afwegen en mengen van de verschillend ingrediënten en het aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn. Tevens volg je de geautomatiseerde productielijn op en help je met het reinigen op het einde van de productiedag.

Profiel

Allereerst beschik je over een passie voor voeding/chocolade. Je hebt reeds ervaring in een voedingsbedrijf waardoor je goede kennis hebt van kwaliteit- en voedselveiligheidsregels. Een diploma banketbakkerij, patisserie of chocoladebewerking is een plus.
Doordat je zelfstandig en nauwkeurig werkt ben je polyvalent inzetbaar binnen de verschillende afdelingen. Je bent alert, fysiek in orde en spreekt en schrijft vlot Nederlands. Tenslotte ben je flexibel in werkuren en kan je in een 2-ploegenstelsel werken EN in een 3-ploegenstelsel in de periode juni-december.

Aanbod

Wij bieden een boeiende job binnen een stabiel bedrijf dat de hoogste kwaliteit nastreeft. Naast werkzekerheid wordt een mooi salarispakket geboden. Opleiding en begeleiding gebeurt on-the-job, en na een positieve evaluatie maak je kans op een vast contract.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Lokeren
Pr. Thuysbaertlaan 4
9160 Lokeren
Tel.: 09 349 15 62
Email: Lokeren@ago.jobs
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.