Terug naar zoekresultaten

OPERATOR AFZAKLIJN WEEKEND

368782241

Via AGO Jobs & HR

Nog 2 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

OPERATOR AFZAKLIJN WEEKEND

Functieomschrijving

Voor onze klant in de Gentse kanaalzone zijn we op zoek naar een AFZAKOPERATOR. De bediening van de afzaklijn en de mechanische instelling ervan voer je uit. De recepturen stel je in en de printers onderhoud je. De productieplanning lees je en de werkorders pas je toe. De hulpstoffen voorzei je tijdig en de staalafnames neem je af. Visueel zal je de verpakking controleren. Ingave van de afzakorders in het programma na het afzakken. Ieder pallet identificeer je bij het opstellen van de palletfiches. De werkvloer en de machines reinig je. Vervolgens voer je de preventieve onderhoudswerkzaamheden uit en indien mogelijk los je de storingen op.

Profiel

Werken in teamverband kan je als geen ander. Nieuwe taken leer je snel aan met de nodige kwaliteit in het achterhoofd. Een klavier, barcode en beeldscherm zijn instrumenten waarmee je graag werkt. Communicatie in het Nederlands vormt geen probleem om de instructies en de laadbonnen te lezen. Indien je een eerdere ervaring hebt met afzakinstallaties en/of techniek is dit een pluspunt. Je kan je perfect opstellen om in een 3 ploegensysteem te werken.

Aanbod

Tijdens het weekend zal je genieten van een mooi verloningspakket met extra legale voordelen. Binnen het bedrijf zijn er ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.
Na een positieve interimperiode maak je kans op een vast contract.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator verpakkingsmachine / Verpakker
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Evergem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator verpakkingsmachine / Verpakker' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.