Terug naar zoekresultaten

OPERATOR 5 PLOEGEN VAST CONTRACT/ ZEER HOGE VERDIENSTE!

Manpower | Oudenaarde | Interim, Voltijds


Onze klant is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige silicium oplossingen voor energie-efficiënte elektronica. Concreet staan ze in voor het ontwerpen en produceren van microchips die in verschillende applicaties kunnen toegepast worden. Zij zijn op zoek naar operatoren (m/v) om hun team te versterken

OPERATOR 5 PLOEGEN VAST CONTRACT/ ZEER HOGE VERDIENSTE!

Functieomschrijving


Je bent verantwoordelijk voor de planning en het bedienen van een twintigtal toestellen. Om de cleanroom te betreden moeten de operatoren zichzelf volledig inpakken in een cleanroompak. Het productiemateriaal zijn wafers waarop de chips gebouwd worden. De wafers die bewerkt moeten worden, zitten in een box die telkens in een toestel moet geplaatst worden. De operator geeft via de computer een commando door aan het toestel waardoor het productieproces gestart wordt. Aan de hand van lichtcodes boven de toestellen kan de operator zien welke bewerkingen reeds afgerond zijn en aan welke toestellen een actie vereist is. Het productiemateriaal heeft een hoge waarde en dient dus met de nodige aandacht en voorzichtigheid behandeld te worden. Een operator werkt telkens in één specifieke area van de Fab, waarbij toestel per toestel wordt aangeleerd. Doorgroeien is mogelijk door ook andere toestellen onder de knie te krijgen en zo breder inzetbaar te zijn in de productieruimte. Op termijn kan men van beginnende operator doorgroeien tot advanced operator en later tot senior operator en mentor.

Profiel


Diploma secundair onderwijs een minimum vereiste. Onze operatoren hebben echter verschillende achtergronden en sommigen volgden ook hogere studies.
Alle operatoren moeten in een vijf ploegenstelsel willen werken. Dit vraagt de nodige flexibiliteit van onze medewerkers. Gezien de grote mate van zelfstandigheid in deze job, verwachten we dat een operator over een groot organisatie- en verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. De productieruimte is een omgeving met strikte regels, maar er is ruimte voor eigen inbreng.

Aanbod


De operatoren gemiddeld 21 dagen op 5 weken en werken slechts 32 uren per week. Er is geen collectieve sluiting, dus verlof is vrij te regelen in overleg met de collega's. Het salaris wordt bepaald volgens een matrix, waarbij het loon elk jaar stijgt. Bovenop het basis salaris, komt een gemiddelde ploegenpremie van ongeveer 40%25. Daarnaast een pakket extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, , hospitalisatie- en groepsverzekering, internet- en GSM-abonnement en supplementaire vakantiedagen. Interesse?
Bel 09 381 58 00 of mail office.deinze@manpower.beDeze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Manpower

Alle jobs Operator montage / assemblage

Populaire jobs in Operator montage / assemblage:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator montage / assemblage' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.