Terug naar zoekresultaten

Operator 3 ploegen - hoge verdienste - aangename firma

440472640

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operator 3 ploegen - hoge verdienste - aangename firma

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Gent zijn we op zoek naar een hoofdoperator. In de beginfase ga je van start als hulpoperator waarbij u assistentie verleent aan de hoofdoperator. Als hulpoperator verleen je assisstentie in het productieproces. Je voert verschillende taken uit zoals het ontvangen van grondstoffen, het voorbreiden van de productie en het aansturen van het productieproces. Alsook sta je in voor het laden en beladen van tankwagens, het assisteren van schoonmaakwerken en afvalbeheer. Na een opleiding groei je door naar de functie van hoofdoperator. Als hoofdoperator ben je verantwoordelijk voor het sturen en opvolgen van het productieproces. Het proces is grotendeels geautomatiseerd en werkt via schermsupervisie. Het proces omvat de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen tot en met de stockage van de eindproducten. Ook voer je de nodige kwaliteits-, rendements-, en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en te optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het dagelijks onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling Tenslotte geef je leiding en coördinatie aan de de andere operatoren. Bij elk van je taken voer je ook nauwkeurig administratie en rapportering uit.

Profiel

Je bent de geschikte kandidaat als je beschikt over een A2-diploma in een technische richting. Je hebt reeds ervaring als procesoperator, bij voorkeur in een voedingsbedrijf. Je bent een echte teamplayer en je bent in staat om mensen te motiveren. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kan nauwkeurig werken en draagt veiligheid, hygiëne en kwaliteit hoog in het vaandel. Bovendien ben je in staat om problemen makkelijk te analyseren. Je werkt van maandag tot vrijdag in een drieploegenstelsel.

Aanbod

Je komt terecht in een firma die je alle mogelijkheden biedt om jezelf te ontplooien en te verbeteren in alle facetten van een sterk geautomatiseerd productieproces binnen de voedingssector. Na een inwerkperiode krijg je een contract van onbepaalde duur aangeboden. Bovendien krijg je een mooie verloning. Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.