Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 153

Volgende

OPERATIONS VERANTWOORDELIJKE NACHTSHIFT

* Opstart nachtploeg
* Distributiecentrum Ninove
* Zelfstandige people manager

Via Hays Gent | Aalst | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Voor een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum in Ninove is Hays Purchasing & Logstics op zoek naar een zelfstandige Operations Verantwoordelijke.

OPERATIONS VERANTWOORDELIJKE NACHTSHIFT

Functieomschrijving

Samen met de Warehouse Manager zet je mee de lijnen uit voor de opstart van een nieuwe nachtploeg. Eens dit loopt, coördineer je alle operationele activiteiten van het distributiecentrum binnen de nachtshift om zo het verwachte servicelevel naar alle winkelpunten permanent te garanderen. Je coacht en begeleidt een ploeg van een 4-tal teamleader en een 100-tal logistieke medewerkers. Je staat in voor de meest optimale organisatie van de operationele activiteiten en beheert de productiviteitsgegevens en het operationele budget (productieve uren, personeelskost, …) om de vooropgestelde KPI's te behalen. Je hebt verder regelmatig contact met het hoger management, de sociale partners, andere departementen en externe contactpersonen. Je waakt over de correcte toepassing van alle bestaande operationele en ondersteunende processen (zoals bv. veiligheid, hygiëne, …), stelt deze op continue basis in vraag en werkt actief mee aan verbeteringsprojecten.

Profiel

Je bent een People Manager met zeker een 5-tal jaren operationeel leidinggevende werkervaring in een grotere logistieke omgeving. Je bent een flexibele en stressbestendige persoon en kan bovendien ook heel autonoom werken. Je bent een sterke communicator, zowel assertief als diplomatisch, en bent een kei in planning en organisatie. Daarenboven kies je er bewust voor om in de nachtshift te werken (zondag tot donderdag van 21u30-5u30).

Aanbod

Onze klant biedt je een mooie uitdaging op kaderniveau als Operations Coordinator voor de nachtshift. Je komt terecht in een job met veel uitdagingen binnen een omgeving in volle expansie. Je ontvangt een brutoloon aangevuld met een forse nachtvergoeding, firmawagen en andere extralegale voordelen.

Ben jij de nachtraaf en geboren people manager waar we naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel online of contacteer Ann Vanden Auweele van Hays Purchasing & Logistics Gent voor meer informatie.

Interesse?

Hays Gent
Ann Vandenauweele

Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.