Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 14

Volgende

OPERATIONS SUPERVISOR

* Distributiecentrum in Antwerpse haven
* Analytische leidinggevende uitdaging
* Sterke people manager

Via Hays

Staat 22 dagen op Jobat.be

Hays Antwerpen Logistics Experts is voor een marktleider in de distributie van verzendingen op zoek naar een Operations Supervisor voor de late shift van 14u - 22u of de nachtshift van 22u - 6u.

OPERATIONS SUPERVISOR

Functieomschrijving

Als Operations Supervisor draag je de eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het operationele plan en neem je dagelijks operationele beslissingen inzake werkprioriteiten. Dit doe je op basis van het jaarplan dat je samen opstelt met de Site Manager. Je coördineert de operationele productie-entiteit en kent de juiste resources toe om een zo efficiënt mogelijk E2E-proces te bekomen. Daarbij ben je dan ook verantwoordelijk voor het opvolgen van de KPI's en ga je op basis daarvan verbeteringsacties voorstellen en invoeren. Je analyseert de verschillende processen, volgt de stappen voor verbetering op en schrijft een beleid uit voor de verschillende betrokken departementen. Je werkt mee aan de ontwikkeling van je team, zodat het kan evolueren tot een autonome eenheid. Daarnaast fungeer je als tussenpersoon tussen de Site Manager en de vakbondsvertegenwoordigers. Tot slot stuur je een team aan van 35 tot 150 werknemers en rapporteer je aan de Operations Manager.

Profiel

We zoeken in eerste instantie een analytisch persoon met een operationele ervaring van drie jaar in een productieomgeving. Je beschikt over een masterdiploma en vult dit aan met een goede kennis van werkprocessen. Verder kan je vlot communiceren op verschillende niveaus en ben je sterk in het coachen van mensen. Je werkt proactief en bent innovatief ingesteld. Daarnaast sta je ervoor open om eens 's nachts aanwezig te zijn om een totaalbeeld te krijgen van de productie. Tot slot ben je ondernemend en sta je graag tussen de mensen.

Aanbod

Onze klant biedt je een leidinggevende uitdaging in de haven van Antwerpen. Je kan rekenen op een marktconforme verloning met een interessant pakket extralegale voordelen waaronder een laptop, gsm en bedrijfswagen.

Heb jij interesse in deze vacature van Operations Supervisor? Solliciteer dan snel online t.a.v. Anke De Belser van Hays Antwerpen!

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operations
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.