Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 10

Volgende

OPERATIONS MANAGER

* Aansturing grote groep mensen
* Sterke ervaring binnen operations management
* Brussel

Hays Zaventem | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een grote internationale logistieke speler gespecialiseerd in opslag en distributie, zijn we op zoek een naar gedreven Operations Manager voor het filiaal in Zuid-Brussel. Hier heeft het bedrijf een groot magazijn waar een 100-tal personen dagelijks werkzaam zijn. Als Operations Manager ondersteun je de site manager en zal je het zwaartepunt van de dagelijkse operaties leiden.

OPERATIONS MANAGER

Functieomschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor een 100-tal magazijnmedewerkers, Supervisors en hun teamleaders die in verschillende ploegen werken. Je staat in voor de operationele aansturing van alle operationele activiteiten. In dit kader streef je naar de best mogelijke bezetting van je teams. Je draag de eindverantwoordelijkheid en stelt de budgetten hiervoor op. Verder bewaak je nauwlettend de kpi's, zeker op het gebied van de productiviteit en geleverde kwaliteit in de pickingprocessen. Daarnaast zorg je voor een heldere rapportage aan de site manager. Je denkt bepaalde optimalisatieprojecten en rendementsverbeteringen uit en werkt deze verder uit.

Profiel

We zoeken iemand die relevante ervaring kan voorleggen in het aansturen van een grote groep mensen en dit in een 3PL omgeving. Wat je persoonlijkheid betreft, ben je iemand die de lat altijd hoog legt en niet kijkt op een extra inspanning. Je bent dynamisch en ambitieus van nature. Coaching zit in je bloed en je bent sterk in het motiveren van je medewerkers. Bovendien slaag je er steeds in om je teams naar een hoger niveau te tillen. Qua IT skills kan je goed overweg met de meest courante Microsoft Officetoepassingen en heb je reeds met een performant WMS-pakket gewerkt. Naar talenkennis toe spreek en schrijf je vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

Aanbod

Onze klant biedt je een contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk salaris aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen, dit in een dynamische werkomgeving waar jouw persoonlijkheid en drive echt het verschil kunnen maken.

Voel je je aangesproken door deze vacature? Reageer dan onmiddellijk online of neem contact op met Dennis De Wolf van Hays Purchasing & Logistics.

Interesse?

Hays Zaventem
Dennis De Wolf
0474418620
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.