Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 7

Operations Manager

383626929

Via AGO Jobs & HR

Staat 9 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operations Manager

Functieomschrijving

Voor onze klant, een internationaal logistiek centrum regio Gent, kijken we momenteel uit naar een Operations Manager. Je garandeert een vlotte doorstroom van de te behandelen goederen binnen het Europese netwerk. Je staat in voor de opmaak en opvolging van de operationele planning teneinde de dagelijkse targets te behalen. Je bewaakt de standaarden op vlak van kwaliteit, leveringstijden, kostenbeheer, veiligheid en milieu. Je evalueert in samenspraak met jouw team van operationeel leidinggevenden de realisaties en processen, om waar mogelijk te optimaliseren.

Profiel

Je hebt idealiter een Bachelor diploma in een logistieke of economische richting. Je kan reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige rol voorleggen.
Aangezien People Management een belangrijk element is in deze rol, heb je bovenal een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een natuurlijk leider.
Je gaat resultaatsgericht te werk, je bent sterk in planning en organiseren en je beschikt over goede probleemoplossende vaardigheden waarin kwaliteit steeds voorop staat.
Qua persoonlijkheid pas je prima in een ?no nonsens? omgeving.

Aanbod

Je komt terecht in een een bedrijf met internationale uitstraling dat zich kenmerkt door een mensgerichte aanpak, en ruimte biedt tot ontwikkeling en initiatief.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.