Terug naar zoekresultaten

1 van 147

Volgende
Introduce voor Copagro

Operations manager (m/v)

Introduce voor Copagro | Temse | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 6 dagen op Jobat.be

Reken op Introduce als jouw ervaren partner in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, een nieuw teamlid of (nieuwe) manieren om talent te boosten en ontwikkelen binnen jouw organisatie.

Copagro, met hoofdzetel te Temse,  is meer dan ooit de Benelux-marktleider in de distributie van non-paint, paint & deco aan de vakman. Het is hun ambitie de schilders en decorateurs het juiste product aan te bieden tegen de scherpste prijs en met de beste service. Professionele product- informatie, aanzienlijke voorraden en snelle leveringstermijnen zijn de pijlers van de service bij Copagro. Sinds een aantal jaren is Copagro ook actief op Europees niveau.

 

 

Operations manager (m/v)

Functieomschrijving

Voor onze klant Copagro te Temse, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Operations Manager (m/v).

Als Operations manager ben je verantwoordelijk voor de logistiek, het warehousegebeuren en de customer service. Je garandeert een kwalitatieve logistieke ondersteuning en een optimaal magazijnbeheer. Je beheert het volledige transportgebeuren waarbij je het centraal aanspreekpunt bent naar klanten en leveranciers toe. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een optimaal warehouse en logistiek management en zorg je dat je steeds een goed overzicht bewaart over de verschillende projecten. Als manager zorg je ook voor een vlotte en correcte verwerking van klantenorders, een snelle en efficiënte afhandeling van klachten en een efficiënte commerciële ondersteuning. Je hebt zodoende de verantwoordelijkheid over een team van ongeveer 20 medewerkers. Jouw doel bestaat er dan in om hen te motiveren en te enthousiasmeren om optimale prestaties te leveren. Ook nieuwe medewerkers werf je aan en je ondersteunt hen gedurende hun verdere ontwikkeling. Tenslotte maak je deel uit van het management team.
 

Profiel

 • Een aantal jaren relevante werkervaring binnen warehouse en logistiek management alsook customer service is vereist en dat bij voorkeur binnen een distributie omgeving. Een bachelor of master diploma is een pluspunt. 
 • Het ganse proces volg je van A tot Z kritisch op en je bent sterk planmatig en georganiseerd ingesteld.
 • Een correcte en kwaliteitsvolle service naar de klanten toe stel je centraal en je streeft steeds naar een win-win situatie voor alle betrokken partijen. Je bent commercieel en oplossingsgericht ingesteld en beschikt over een sterk analytisch vermogen.
 • Je bent een ware people manager en toont sterk je engagement en betrokkenheid naar de medewerkers toe. Je oefent een voorbeeldfunctie uit en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin.
 • Ondernemen zit in je bloed, je kan proactief optreden en houdt ervan om goede resultaten te boeken. Je bent hands-on.
 • Je hebt ervaring met WMS en bent leergierig ingesteld om nieuwe zaken aan te leren.
 • Communicatief ben je sterk, je beschikt over de nodige durf en je houdt ervan om te onderhandelen.
 • Het Nederlands en het Frans kan je vlot beheersen. Kennis van het Engels is een pluspunt. 

Aanbod

Copagro kent een continue groei. Het is een no-nonsense en dynamisch bedrijf dat de nodige ruimte biedt om on-the-job bij te leren. Je mag rekenen op een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen.

Meer informatie vind je op onze website www.introduce.be

Interesse?

Graag meer informatie over deze vacature? Contacteer Tilly Naessens via +32 (0)468 22 71 84 of tilly@introduce.be
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 54 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.