Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 6

Volgende
STIB-MIVB

Operations Manager Field Support

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Operations Manager Field Support

Functieomschrijving

Als Operations Manager zijn jouw taken essentieel om het openbaar vervoer in Brussel goed en veilig te laten verlopen. Je werkt namelijk in het departement Field Support dat o.a. verantwoordelijk is voor de veiligheid van de reizigers op het net van de MIVB.
Als Operations Manager Field Support heb je binnen deze afdeling de teams "Veiligheid & Interventie" en "Ticketcontrole" onder je hoede. Deze teams bestaan uit een 200-tal mensen die je rechtstreeks en onrechtstreeks aanstuurt en motiveert.
Als Operations Manager heb je een zeer brede en afwisselende job met veel verantwoordelijkheid. Je staat in voor de dagelijkse werking van de teams en ontwikkelt een coherente veiligheidsstrategie. Je staat verder in contact met verschillende departementen binnen en buiten de MIVB en je bent verantwoordelijk voor de prestaties van jouw teams.

Jouw taken zijn onder andere:
* Je helpt mee met het definiëren, ontwikkelen en implementeren van het veiligheidsbeleid, dit om een consistente en gestructureerde aanpak te garanderen.
* Je stuurt de teams aan en zorgt ervoor dat ze optimaal presteren. Je bouwt hier een sterk team op en je verbetert hun prestaties door middel van coaching en motivatie.
* Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de wetgeving aangaande de bevoegdheden van veiligheidsdiensten en veiligheidspersoneel.
* Je meet de prestaties van jouw teams en zorgt ervoor dat deze overeenkomen met de forecasts en de kwaliteit die verwacht wordt.
* Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opbouwen van een netwerk van specialisten binnen verschillende departementen binnen en buiten de MIVB (o.a. politie, beveiligingsfirma's)
* Je zorgt voor het dagelijkse operationele beheer van de unit. Dit binnen het gedefinieerde budget en rekening houdend met de behoeften van het veld.

Profiel

* Diploma: Je hebt een masterdiploma behaald. Je hebt verder een certificaat "Leidinggevende voor bewakingsondernemingen" of je wilt dit behalen.
* Jouw ervaring:
- Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een managementfunctie
- Je hebt ruime ervaring met peoplemanagement in een complexe structuur
- Je hebt aantoonbare ervaring in het opbouwen van een netwerk binnen en buiten de eigen organisatie
- Idealiter heb je werkervaring opgedaan in het domein van beveiliging, bewaking of dergelijke
- Idealiter heb je ervaring met vakbonden
- Je hebt ervaring met het opstellen van een strategie en de praktische uitvoering daarvan
* Talenkennis: Je spreekt Nederlands of Frans en je hebt een goede kennis van de andere landstaal
* Persoonlijke kwaliteiten:
- Je bent iemand die gemakkelijk relaties opbouwt
- Je bent klantgericht en weet deze mentaliteit over te brengen op je teams
- Je bent pragmatisch en je kan je flexibel opstellen
- Je hebt de communicatieve vaardigheden om met medewerkers op elk niveau te praten (van arbeiders tot directie)
-Je bent stressbestendig

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.