Terug naar zoekresultaten

OPERATIONS GRADUATE PROGRAM - LOGISTIC LEADER TRAINEE

Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij vanuit Hays op zoek naar kandidaten voor een traineeship als logistiek verantwoordelijke.

Hays Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

* Start september 2019
* Master engineering
* Continuous improvement

OPERATIONS GRADUATE PROGRAM - LOGISTIC LEADER TRAINEE

Functieomschrijving

Het graduate program bij Volvo houdt in dat je gedurende 15 maanden een intensieve training krijgt waarbij je een beeld krijgt van alle activiteiten binnen Volvo op wereldwijd niveau op vlak van manufacturing, veiligheid en gezondheid, kwaliteit, continuous improvement, supply chain, enz. Via het systeem van jobrotatie kom je meer te weten over de verschillende jobmogelijkheden bij Volvo. Na afloop van deze 15 maanden traineeship start je in de definitieve rol waar jouw interesse ligt.

In het traineeship als logistiek verantwoordelijke ontwikkel je jouw leiderschapsvaardigheden binnen het distributiecenter. Dit betekent dat je een bijdrage levert aan continuous improvement omtrent veiligheid, kwaliteit, lead time, kostefficiëntie en werknemerstevredenheid binnen het warehouse. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks management van de logistieke flow. Je verzorgt de coaching, het management en de motivering van jouw werknemers en ondersteunt hen, zodat hun doelen worden behaald. Je coördineert en organiseert de activiteiten binnen jouw gebied op een zo efficiënt mogelijke manier. Je reageert flexibel op veranderende omstandigheden en streeft naar continuous improvement van de processen. Bij dit alles hou je steeds de Volvowaarden in gedachten: klantgerichtheid, passie, vertrouwen, verandering en prestatie.
Profiel

Om in aanmerking te komen voor dit afstudeerprogramma beschik je over een bachelor- of masterdiploma engineering en heb je maximum 2 jaren ervaring. Volvo staat ook open voor kandidaten zonder ervaring. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en Engels en bent sterk analytisch ingesteld. Je bent een communicatieve teamplayer met de ambitie om niet alleen jezelf te ontwikkelen, maar ook de business waarin je werkt. Je bent klantgericht en streeft steeds naar continuous improvement.

Aanbod


Volvo Trucks Gent promoot persoonlijk groei via individueel werk, maar ook via teamsessies waarbij je steeds ondersteund wordt door jouw manager en mentor. Het bedrijf biedt jou een fulltime job aan binnen een internationale onderneming waarvoor je een aantrekkelijk salarispakket krijgt in functie van jouw ervaring.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Logistiek management

Populaire jobs in Logistiek management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.