Terug naar zoekresultaten

Operations Coordinator

353835069

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operations Coordinator

Functieomschrijving

Als Operations Coördinator ga je aan de slag in ons kantoor gelegen in de Waaslandhaven en ben je een drijvende kracht achter de verdere ontwikkeling van onze magazijnactiviteiten. Je verzorgt een intensieve samenwerking met onze andere departementen, je bent de schakel tussen commerciële afspraken en operationele uitvoering, je bent verantwoordelijk voor de administratieve behandeling van operationeel gerelateerde rapporteren, bestellingen en foutmeldingen. Verantwoordelijkheden - Je wordt expert omtrent onze operationele werking - Je coördineert de volbrenging van gemaakte commerciële afspraken en de operationele uitvoering binnen ons bedrijf. - Je overschouwt de operationeel gerelateerde vragen vanuit andere departementen en staat in voor de tijdige en correcte oplevering van oplossingen of antwoorden - Je bent verantwoordelijk voor de administratieve behandeling, de verwerking en de rapportering van alle operationeel gerelateerde rapporten, bestellingen en foutmeldingen - Je voorspelt de impact van veranderingen op onze operationele processen en je bewaakt een optimale werking - Je formuleert pro-actief voorstellen aangaande procesverbeteringen - Je levert een waardevolle bijdrage aan strategische projecten - Je maakt verscheidene analyses en verzorgt een efficiënte rapportering

Profiel

We zoeken iemand met krachtig ontwikkelde organisatorische en administratieve vaardigheden. Onze ideale kandidaat is iemand met een sterk analytisch denkvermogen en een echte probleemoplosser. De persoon in deze functie kan snel een operationeel proces in kaart brengen en analyseren.

Je beschikt ook over:
- Een hogere opleiding
- Minimum 5 jaar werkervaring met voorkeur in een magazijnomgeving
- Ervaring met werken op projectbasis

Aanbod

Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden we de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen Office
Jan Van Rijswijcklaan 36
2018 Antwerpen Office
Tel.: 03 232 85 93
Email: Antwerpen.office@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.