Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 11

Volgende

Operations Analyst

464278518

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 35 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Operations Analyst

Functieomschrijving

WAT? Je zal tewerkgesteld worden op ons Operations-departement, in de vestiging te Verrebroek. Jouw voornaamste taken zijn het uitvoeren van analyses, beheren en negotiëren van contracten en het uitvoeren van haalbaarheidsstudies. WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU? Je analyseert productiviteitscijfers, ROI, KPI's,? en trekt hier onderbouwde besluiten en eventuele actieplannen uit. Deze actieplannen onderbouw je op hun beurt met haalbaarheidsstudies. Hiervoor beschik je over een gezonde dosis kritisch én praktisch denkvermogen. Voor de uitvoering van projecten sta je in voor het nalezen, negotiëren en beheren van contracten met partners. Dit vereist een juridische basiskennis en nauwkeurigheid. Je voert ook een aantal administratieve controles uit zoals VIK-kaarten controleren en aanpassen of hernieuwen. Je rapporteert naar het management en presenteert hen projectvoorstellen.

Profiel

Heb jij deze gezonde dosis kritisch denkvermogen & kan je toveren met Excel? Schrikt het nalezen en negotiëren van contracten je niet af? Ben jij ambitieus en ondernemend ingesteld? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in een economische richting. D.w.z. dat je doorgronde analyses kan uitvoeren, maar ook een juridische basiskennis hebt én deze theorie kan omzetten naar de praktijk. Hiervoor is verantwoordelijkheid en een affiniteit met logistieke processen belangrijk.

Aanbod

Bij onze klant ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Wij zijn een familiebedrijf resulterend in één visie met snelle beslissingen, dat zich door de jaren heen heeft weten te positioneren als een wereldwijd marktleider in opslag, transport, logistiek en andere gerelateerde activiteiten rond organische en andere hoogwaardige producten.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen Office
Jan Van Rijswijcklaan 36
2018 Antwerpen Office
Tel.: 03 232 85 93
Email: Antwerpen.office@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.