Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 137

Volgende

OPERATIONEEL VERANTWOORDELIJKE DISTRIBUTIECENTRUM

* People manager
* Werkuren 6u-14u30
* Regio Zele

Via Hays Gent

Staat 10 dagen op Jobat.be

Voor een distributiecentrum in de regio van Zele is Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een gedreven Warehouse Verantwoordelijke.

OPERATIONEEL VERANTWOORDELIJKE DISTRIBUTIECENTRUM

Functieomschrijving

Je beheert de dagelijkse werking van het distributiecentrum en stuurt een 25-tal medewerkers aan. Je plant de leveringen en zet je team zo efficiënt mogelijk in om de vooropgestelde doelen en KPI's te behalen. Je bent het eerste aanspreekpunt, zowel voor interne medewerkers als klanten en leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor het leiden van lokale tenders, en voor de ontwikkeling en implementatie van operationele processen. Je ondersteunt, coacht en evalueert je team om het succesvol te maken. Verder sta je ook in voor de nodige administratie en rapportering, en draag je je steentje bij in diverse centrale projecten binnen de organisatie.

Profiel

Je bent een geboren people manager met een aantal jaren leidinggevende ervaring in een distributieomgeving. Je hebt ervaring met zowel routeplanning als warehousing. Je bent communicatief en drukt je vlot uit in het Nederlands en Frans. Verder heb je een goeie kennis van het MS Officepakket. Je bent flexibel ingesteld en houdt ervan te werken in de vroege shift.

Aanbod

De firma biedt een vaste job binnen een gezonde en groeiende organisatie. Je ontvangt een brutoloon, aangevuld met een groeps- en hospitalisatieverzekering en 6 extra verlofdagen.

Heb je interesse in deze dynamische en verantwoordelijke logistieke job? Solliciteer dan snel online of contacteer Ann Vanden Auweele bij Hays Purchasing & Logistics Gent voor meer info.

Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Logistiek management
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Sint-Niklaas
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.