Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 164

Volgende
Aanwervingshuis

Operationeel Verantwoordelijke bij Verstraete Enterprises

(Ref 1653)

Via Aanwervingshuis

Staat 1 dag op Jobat.be

Verstraete Enterprises te Jabbeke (www.verstraete-ent.com) telt ruim 250 medewerkers en is actief in de elektrotechnische sector. De firma werkt hoofdzakelijk voor nutsbedrijven en doet daarnaast ook diverse elektrische
projecten. Om verder competitief te evolueren, zijn ze op zoek naar enthousiaste, polyvalente medewerkers.
Om het team te versterken, zoeken zij een gemotiveerde m/v hoofd van de Planningsdienst.

Operationeel Verantwoordelijke bij Verstraete Enterprises

Functieomschrijving

Jouw doel als Hoofd van de Planningsdienst: de juiste persoon op de meest geschikte plaats. Dit bereik je door je team van planners correct aan te sturen en het overzicht te bewaren. In samenwerking met de Technisch Directeur beheers jij voortreffelijk de workflow doordat je langetermijn planningen opmaakt en daarbij steeds onvoorziene omstandigheden in rekening brengt. Je staat in rechtstreeks contact met de werfleiders waardoor je mede de verantwoordelijkheid draagt voor een economische en efficiënte manier van werken.

Profiel

Je hebt als Hoofd van de Planningsdienst een Bachelordiploma of bent gelijkwaardig door kennis, interesse of ervaring. Je bent sociaal en communicatief ingesteld. De tevredenheid van de klant is voor jou een topprioriteit. Je hebt een doortastend probleemoplossend vermogen en denkt proactief na.

Aanbod

Dit familiaal bedrijf biedt een uitdagende en gevarieerde job met doorgroeimogelijkheden zowel in jobinhoud als in verloning. Zij bieden een on-the-job opleiding met ondersteuning door het directieteam.
 
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch bediende - Administratie, Projectleider, Technisch verantwoordelijke, Technicus methode, proces en planning' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.