Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 22

Volgende

Operational Buyer

Manpower | Londerzeel | Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Operational Buyer te Londerzeel.

Operational Buyer

Functieomschrijving


Voor onze klant, een grootspeler op de internationale markt van de "bakery-products", zijn wij op zoek naar een Operational Buyer. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het gehele aankoopproces van de grondstoffen. Hierbij besteed je veel aandacht aan het onderhandelen met leveranciers, het genereren en opvolgen van aankooporders en het organiseren van transporten met de transportcoördinator. Bovendien sta je in voor het organiseren van Quality Control en het updaten van de gegevens in het ERP-systeem. Als aankoper behandel je ook mogelijke klachten, ben je hét aanspreekpunt voor (internationale) leveranciers en sta je voortdurend in contact met Sales en Customer Service.

Profiel


Voor deze functie beschik je over een bacheloropleiding of kan je dit compenseren door enkele jaren relevante ervaring. Bovendien beschik je over een eerste ervaring binnen de Aankoop. Als Aankoper heb je verstand van de Logistieke gang van zaken en sta je communicatief sterk in je schoenen, hiervoor beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands, het Engels als het Frans. Kennis van de sector wordt gezien als een voordeel.

Aanbod


Onze klant biedt jou een uitdagende functie aan binnen een groeiende organisatie. Je komt terecht in een bedrijf dat zich situeert in een internationale omgeving. Bovendien heb je op termijn de kans om intern verder door te groeien. Dit alles gaat gecombineerd met een zeer competitief en marktconform salaris met tal van extralegale voordelen. Ben jij de getalenteerde aankoper naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 6460806

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Asse

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Asse meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.