Terug naar zoekresultaten

Op zoek naar een toffe technische studentenjob?

350818064

Via AGO Jobs & HR

Staat 52 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Op zoek naar een toffe technische studentenjob?

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant, een productiebedrijf en leverancier voor de land- en tuinbouwindustrie, op zoek naar een technische jobstudent. Hieronder meer informatie over het takenpakket, als ondersteuning aan de technische dienst: - in kaart brengen welke machines aanwezig zijn en hoe die machines werken - uitschrijven hoe de geautomatiseerde lijnen werken - een back-up maken van de parameters (van de door PLC aangestuurde machines) - nagaan welk materiaal, welke onderdelen aanwezig zijn en hiervan een inventaris opmaken - elektrische motoren testen en nagaan welke motoren al dan niet werken - inspringen waar er nood is aan ad hoc ondersteuning aan de technische dienst

Profiel

Heb je een passie voor techniek en studeer je in een technische richting (Bachelor of Master niveau in elektromechanica, ontwerp en productietechnologie, energietechnologie...)? Idealiter ben je je zowel elektrisch als mechanisch aan het verdiepen. Je kan werken met bepaalde tekenprogramma's zoals Autocad.
Ben je op zoek naar een technisch gerelateerde studentenjob? Een studentenjob die een meerwaarde is voor op je cv? Een mogelijkheid om je theoretische kennis om te zetten in een praktijk ervaring. Je hebt een hands on ingesteldheid en een dynamische persoonlijkheid. Je bent flexibel ingesteld naar taken en werkuren. Je kan zelfstandig tot de firma geraken (wagen of fiets). Je krijgt veel zelfstandigheid en vrijheid om de job uit te oefenen. Jouw ideeën en verbetervoorstellen zijn van harte welkom.

Aanbod

Het betreft een gevarieerde job in een aangename werkomgeving. Je wordt ondersteund door de collega's van de technische dienst. Bij deze collega's kan je terecht met al je vragen. Je krijgt de kans om een polyvalente job uit te voeren en heel wat bij te leren op vlak van techniek. Je kan zelf de dag kiezen dat je werkt en bovendien wordt er zeker rekening gehouden met examenperiodes.
Je bent bereid om te werken op je beschikbare dagen. Dit kan 1 dag per week zijn tem 5 dagen per week zijn. Hetgeen haalbaar is voor jou, in combinatie met je studies.
Daarenboven werk je in een dagregime en krijg je een mooie verloning. Interesse? Mail jouw persoonlijk cv en motivatie door naar gent.technics@ago.jobs met de vermelding van de dag/ dagen dat je kan werken.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus methode, proces en planning
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.