Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 7

Volgende

ONTWERPTEKENAAR EXTERIOR LIVING

HAYS Engineering zoekt voor Exterior Living, een sterke KMO uit Roeselare gespecialiseerd in onder andere modulaire houten en aluminium constructies, een ontwerptekenaar om het gamma verder te ontwikkelen en te realiseren.

Hays | Roeselare | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

  • Ontwerptekenaar voor nieuwe productlijnen
  • Technische bachelor of gelijkwaardig door ervaring
  • A tot Z ontwerp
ONTWERPTEKENAAR EXTERIOR LIVING

Functieomschrijving

In deze job als ontwerptekenaar bij Exterior Living zorg je ervoor dat de ruwe ontwerpen gerealiseerd kunnen worden in productie. Daarvoor werk je rechtstreeks samen met de eigenaar en met je collega's en bespreek je de mogelijkheden voor nieuwe producten en productieassortimenten, ga je op zoek naar innovatieve oplossingen in de markt, onderzoek je nieuwe technieken, enz… Je speelt een belangrijke rol in de realisatie van de ontwerpen en kan omgaan met tegenslagen wanneer een ontwerp mislukt. Verder zorg je voor de uitwerking van de producten in 3D (Inventor). Je houdt daarbij rekening met de verschillende productietechnieken en mogelijkheden waarbij je ook beroep doet op externe leveranciers. Ook maak je van elk product een proefstelling in het atelier en krijg je de nodige ondersteuning van collega's. Wanneer het ontwerp productieklaar is, zorg je voor een productiedossier met o.a. werkinstructies en montagehandleiding.

Profiel

HAYS Engineering zoekt voor deze job als ontwerptekenaar een technische bachelor met ervaring in 3D tekenen. Belangrijk voor deze firma is dat je kennis hebt van aluminium of andere materialen (kunststoffen, metaal) om zo kwalitatieve ontwerpen af te leveren. De firma heeft zeer veel know how in huis over hout, dus dat kan aangeleerd worden. Verder ben je oplossingsgericht, innovatief en geef je niet snel op. Ten slotte hanteer je een hoge graad van afwerking en nauwkeurigheid en blijf je met beide voeten op de grond.

Aanbod

Binnen deze KMO krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en mee te bouwen aan nieuwe productgamma's. Ze bieden naast de nodige opleiding, een goede structuur en een competitief salarispakket ook 32 dagen verlof per jaar!

Exterior Living is op zoek naar een innovatieve ontwerptekenaar, iets voor jou? Solliciteer online of neem vrijblijvend en discreet contact op met Melanie D'Huyvetter van Hays Engineering Kortrijk via 0470 19 40 20.

Interesse?

Hays Kortrijk
Melanie DHuyvetter
056230467
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Materiaalkunde' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.