Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende

ONTWERPINGENIEUR MACHINEBOUW

HAYS Engineering Kortrijk is voor de firma Saleenco Industries uit Zwevezele op zoek naar een ontwerpingenieur om het bestaande ingenieursteam te versterken.

Via Hays

Staat 13 dagen op Jobat.be

Saleenco is gespecialiseerd in de engineering, realisatie en installatie van op maat gemaakte machines voor de procesindustrie. Je zal er de kans krijgen om unieke machines te ontwerpen en op te volgen.

? Ontwerp en projectopvolging
? Master of industrieel ingenieur elektromechanica
? Doorgroeimogelijkheden

ONTWERPINGENIEUR MACHINEBOUW

Functieomschrijving

Als ontwerpingenieur kom je terecht in een team van ervaren ingenieurs en word je ondersteund door de zaakvoerder. In de beginfase van de projecten sta je in voor de opmeting ter plaatse bij de klant en overleg je met de betrokken partijen wat er technisch haalbaar is. Daarna maak je de lay out op van de volledige installatie en teken je alle machine in het 3D-ontwerp. Verder ga je op zoek naar de juiste materialen en onderdelen. Je krijgt hierbij de vrijheid om zelf nieuwe leveranciers te contacteren of onderaannemers te zoeken. Eens het ontwerp goedgekeurd wordt door de klant, ga je aan de slag met de detailtekeningen en volg je de realisatie in het atelier. Saleenco staat ook in voor de installatie bij de klant waarbij je als ontwerpingenieur betrokken wordt.

Profiel

HAYS Engineering zoekt voor deze vacature een master of industrieel ingenieur elektromechanica met minstens een eerste ervaring. Je bent sterk in 3D-ontwerp en neemt graag initiatief. Er wordt gewerkt met Creo en indien nodig krijg je een bijkomende opleiding. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om door te groeien richting projectcoördinatie, dit volgens je eigen wensen en evolutie.

Aanbod

Binnen Saleenco heerst een dynamische kmo-sfeer, waarbij je kan rekenen op de nodige flexibiliteit en een aantrekkelijk loonpakket (dit eventueel met firmawagen).

Op zoek naar een job als ontwerper in de machinebouw? Solliciteer online of neem contact op met Melanie D'Huyvetter van Hays Engineering Kortrijk via 0470 19 40 20.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 47 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Materiaalkunde' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.