Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 87

Volgende

ONTHAALBEDIENDE

* Eerste relevante werkervaring

* Klantvriendelijk & enthousiast

* Zeer goede kennis Frans

Hays Belgium | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 1 dag op Jobat.be

Voor onze klant, een groeiende KMO in de bouwsector in regio Roeselare, zoekt Hays Response Office Support, een onthaalmedewerker.

ONTHAALBEDIENDE

Functieomschrijving

In de job van onthaalmedewerker ben je het uithangbord van het bedrijf. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie. Je staat in voor het onthaal van de klanten, leveranciers en bezoekers, je registreert hen en begeleidt hen naar de vergaderzaal. Daarnaast beantwoord je alle inkomende telefoontjes en verbind je door indien nodig. Verder ondersteun je de medewerkers bij administratieve en commerciële taken zoals postverdeling, beheer van de algemene mailbox, bestelling van kantoormateriaal, klaarzetten van vergaderzalen en input van gegevens in het systeem.

Profiel

Voor deze job als onthaalbediende zoeken we iemand die steeds enthousiast en klantvriendelijk te werk gaat. Je bent voldoende matuur en kan bij voorkeur eerste gelijkaardige werkervaring voorleggen. MS Office kent geen geheimen voor jou en je hebt een zeer goede kennis Frans. Verder ga je steeds nauwkeurig te werk en beschik je over sterke administratieve skills.

Aanbod

In deze job als receptionist kom je terecht in een familiale omgeving. Onze klant biedt jou een marktconforme verloning aan, aangevuld met extra verlofdagen.

Ben je klantvriendelijk, sociaal en hecht je veel belang aan persoonlijk contact? Neem dan snel contact op met Lisa Vanderbeke van Hays Response Office Support op het nummer 050/47.20.46 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website hays-response.be of voeg mij toe op LinkedIn zodat jouw interesses besproken kunnen worden.

Interesse?

Hays Belgium
Lisa Vanderbeke
0498 176730
Dampoortstraat 265 bus 4, 8310 Brugge
Oost-Vlaanderen,West-Vlaanderen,Henegouwen,Luik,Vlaams-Brabant,Namen,Luxemburg,Limburg,Antwerpen,Brussel,Waals-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Receptie en onthaal
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Receptie en onthaal' jobs in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Henegouwen, Luik, Vlaams-Brabant, Namen, Luxemburg, Limburg, Antwerpen, Brussel, Waals-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.