Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 8

Volgende

ONLINE MARKETING SPECIALIST (M/V)

* Online Marketing Specialist
* B2B-omgeving
* Merelbeke

Via IPCOM

Staat 25 dagen op Jobat.be

IPCOM is de Europese marktleider in de distributie en conversie van oplossingen voor thermische, brandveilige, akoestische, bouw- en hogetemperatuurisolatie, bestemd voor de auto-industrie, bouw, scheepsbouw, energie, enz. De groep heeft 50 vestigingen in 10 landen, stelt 700 mensen tewerk en realiseert een jaaromzet van € 300 miljoen. IPCOM wil verder groeien op basis van acquisities en organische groei om zo zijn marktpositie verder te versterken.

Samen met IPCOM is Hays op zoek naar een Online Marketing Specialist voor het hoofdkantoor van de groep in Merelbeke.

ONLINE MARKETING SPECIALIST (M/V)

Functieomschrijving

Als de nieuwe Online Marketing Specialist voor IPCOM word je deel van het marketingteam van de groep, waarbij je rapporteert aan de Group Marketing Manager. Je bent hierin verantwoordelijk voor de optimalisatie van alle online marketingtools en campagnes. Daarbij verhoog je de online visibiliteit, traffic, lead generation en conversion rates. Je ondersteunt de opstart en implementatie van het marketing automation programma, dit in samenwerking met externe partijen. Vanuit deze kennis adviseer en ondersteun je de lokale bedrijven in hun eigen online marketingstrategie. Je bent op de hoogte van de laatst nieuwe trends en digitale technologieën en houdt zo de hele groep up-to-date op vlak van online marketing. Concepten als inbound marketing, SEO, Google Analytics, Google Adwords, Google Tag Manager, social media marketing, content strategy, e-mail marketing, conversion optimization, creative campaigning, site architecture, e-commerce,… zijn jou niet vreemd.


Profiel

Om voor de vacature van Online Marketing Specialist bij IPCOM in aanmerking te komen, heb je een bachelor- of masterdiploma in Marketing of Communicatie op zak. Je hebt reeds enkele jaren ervaring in digital marketing. Operationele ervaring in inbound marketing en marketing automation is zeker een plus. Je hebt zeer sterke gesproken en geschreven communicatieskills, dit in zowel het Nederlands als het Engels. Kennis Frans of Duits is een plus. Je bent bereid om beperkt te reizen.

Aanbod

Als Online Marketing Specialist biedt IPCOM jou een afwisselende en uitdagende job in een internationaal bedrijf waar ondernemerschap key is. IPCOM voorziet een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen.

Ben jij de Online Marketing Specialist waar IPCOM naar op zoek is? Solliciteer snel online via hays.be. Heb je vragen, contacteer dan Yasmin Van Landschoot van Hays Marketing & Communicatie via 09 233 11 83.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Digital marketing' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.