Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 8

Volgende
Accent

ONLINE MARKETEER

Accent | Antwerpen | Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Je zal terechtkomen in een bedrijf dat online sterk staat en de concurrentie voorbijsteekt. Klanten doen online onderzoek vooraleer ze iets kopen boeken of bestellen. Onze klant laat een bedrijf groeien door een krachtige online marketing strategie uit te zetten en te realiseren. Met hun doorgedreven kennis en ervaring hun partnership met Google én hun efficiënte creativiteit werken ze een ideale digitale mix voor hun klanten uit. Altijd gericht op actie altijd gericht op resultaat. Dankzij onze klant wordt online aanwezigheid de draaischijf van de verkoop.

ONLINE MARKETEER

Functieomschrijving

Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor het volledige proces van de klanten die je krijgt toegewezen. Je zal je ervaring delen met de mensen in je team om zo voor elke klant een unieke maar geslaagde creatie tot stand te brengen. Extra leads om hun verkoop te laten stijgen is het ultieme doel.

Profiel

Voor deze functie zijn we opzoek naar iemand met een sterke grafische kennis die zijn/haar stijl weet aan te passen in functie van de klant. Daarnaast bezit je ook volgende capaciteiten: flexibel pro-actief hands-on.
Voor deze functie vinden we het ook belangrijk dat je zelfstandig kan werken doch goed in team kan functioneren. Je bent dan ook nieuwsgierig naar de evolutie van de markt en je bent bereid om je permanent bij te scholen en te verbeteren.
Ervaring met Google Ads Facebook advertising en copywriting is een sterke plus.

Aanbod

Onze klant is een jongde en dynamische onderneming. Je komt terecht in een uitdagende omgeving waarin je je stempel kan drukken. Na een geslaagde uitzendperiode maak je kans op een vast contract. Je krijgt een competitief verloningspakket aangevuld met extra legale voordelen. Persoonlijke groei en ontplooiing staan hier dan ook echt centraal.

Interesse?

VG13/BUO
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marktonderzoek en -analyse' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.