Terug naar zoekresultaten
Hogeschool PXL

ONDERZOEKER/PROJECTMEDEWERKER INNOVATIEF ONDERNEMEN 100%

Vacaturenummer 104/1718

Bij Hogeschool PXL

Hogeschool PXL is een toonaangevende en sterk groeiende Hogeschool met 9000 studenten (junior collega’s) en 1000 colle-ga’s. Naast bachelor-, master- en bachelor-na-bacheloropleidingen zullen we vanaf 1/9/2019 ook graduaatsopleidingen inrich-ten. In het dynamisch netwerk van Hogeschool  PXL dagen we elke partner vandaag uit om samen de toekomst te ontwerpen. Doordrongen van identiteit en praktijk leiden we ondernemende, geëngageerde, creatieve professionals en kunstenaars op. We werken samen aan oplossingen met organisaties in onderzoek en dienstverlening. We claimen excellentie in een innovatieve en multidisciplinaire omgeving die vlotheid en tegelijk serieus uitstraalt.
Hogeschool PXL heeft voor het expertisecentrum PXL Innovatief ondernemen, een externe vacatures in contractueel verband voor een (m/v/x) :

ONDERZOEKER/PROJECTMEDEWERKER INNOVATIEF ONDERNEMEN 100%

Functieomschrijving

De directie Onderzoek en Dienstverlening werkt aan de uitbouw van onderzoek en dienstverlening binnen Hogeschool PXL en dit als motor voor innovatie in de regio.

Binnen het vernieuwde onderzoeksbeleid telt Hogeschool PXL 7 expertisecentra. Voor de verdere uitbouw van het expertisecentrum PXL Innovatief ondernemen, wordt een onderzoe-ker/projectmedewerker aangeworven. Het expertisecentrum PXL Innovatief ondernemen richt zich voornamelijk op de versterking van de KMO-sector door KMO’s in hun innovatie te ondersteunen en hun bedrijfsvoering te professionaliseren. Het expertisecentrum PXL Innovatief Ondernemen sluit nauw aan bij het departement PXL-Business en PXL / UHasselt StudentStartUP en departement PXL-Media & Tourism.

De departementen PXL-Business en PXL-Media & Tourism vertegenwoordigen samen 2500 studenten en zijn respectievelijk gevestigd op Campus Elfde-Linie en Vilderstraat.

De onderzoeker/projectmedewerker wordt betrokken binnen praktijkgerichte onderzoeks-en dienstverleningsprojecten voor de speerpuntdomeinen klantgerichtheid en retailinnovatie. Hij/zij wordt ook actief gestimuleerd om onderzoeks- en dienstverleningsprojecten te initiëren, te onder-steunen en excellente resultaten na te streven.  Je taken zijn divers en een multidisciplinaire samen-werking is alom aanwezig.

De kandidaat krijgt opportuniteiten om internationale samenwerkingsverbanden op het vlak van on-derzoek uit te bouwen.

Als onderzoeker word je ook betrokken bij het opzetten en begeleiden van bachelorproeven in kader van je onderzoek en of dienstverlening.

 

Profiel

Wat wij vragen : 
Je bent in het bezit van een masterdiploma en je hebt minstens 3 jaar aantoonbare onderzoeks-ervaring en/of ervaring in het ondernemerschap en/of het ontwikkelen van businessconcepten
OF je bent in het bezit van een bachelordiploma met minimaal 8 jaar relevante beroepservaring
Je voldoet aan de algemene voorwaarden voor de toegang tot een ambt van de hogeschool (cfr. artikel V. 106 van de Codex Hoger Onderwijs;
http://data-onderwijs.vlaanderen.be/edulex/document.aspx?docid=14650)

 

Wat jij moet kunnen :
Je hebt ervaring in het opzetten en uitvoeren van onderzoeksprojecten van A-Z;
Je hebt zowel wetenschappelijke achtergrondkennis als relevante ervaring in het ondernemer-schap en/of het ontwikkelen van businessconcepten;
Opzetten van vernieuwende bedrijfsstrategie en -concepten en bijhorend actieplan vormen voor jou het basisproces voor uitvoering van projecten;
Je hebt ervaring in training en coaching van ondernemers met innovatieve ideeën;
Je hebt een goede kennis van Microsoft Word, PowerPoint en Excell maar bent ook enigszins ver-trouwd met statistiek en SPSS;
Je hebt een goed analytisch denkvermogen waarbij je niet alleen het grote verhaal ziet maar ook oog hebt voor detail;
Je denkt steeds klantgericht en gaat proactief en nauwkeurig te werk;
Je hebt een relevant netwerk en/of bent bereid om dit op korte termijn te verwerven;
Je bent creatief en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en kan mensen boeien en overtuigen;
Je bent een intrapreneur die over sterke organisatorische vaardigheden beschikt;
Je kan zelfstandig werken maar bent tevens een teamplayer;
Je bent een facilitator in co-creatie en bouwt mee aan co-innovatie binnen het Limburgse werk-veld.

De man of vrouw die wij zoeken:
Ben jij een ondernemend en dynamisch professional die open staat voor vernieuwing en ga je zelf actief op zoek naar nieuwe inzichten, werkwijzen en oplossingen?
Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie en empathie om met colle-ga’s en studenten op een heldere en gestructureerde wijze te communiceren en samen te werken?
Ben jij een professional die ondernemend is, gemakkelijk een netwerk kan uitbouwen en de uitdaging wil aangaan  om actief mee te werken aan projectmatig onderzoek?

Dan bezit jij de “X-factor” en nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Aanbod

Hogeschool PXL, centraal gelegen in het hart van Limburg. Roots in de regio, met blik op de wereld.  Je mag rekenen op een uitdagende functie met ruimte voor het opnemen van verantwoordelijkheden en met oog voor de mogelijkheden om uw talen-ten verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een innovatieve en multidisciplinaire omgeving die hartelijkheid en ernst uit-straalt. Je mag je verwachten aan een aantrekkelijk statuut en vakantieregeling. Terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, een fietsvergoeding, laptop, aantrekkelijke cateringvoorwaarden en tal van andere voordelen zijn inherent. 

 

Aanstelling
De contractuele aanstelling kan ingaan vanaf 13/8/2018 (in functie van beschikbaarheid). De aanstelling wordt jaarlijks verlengd en is vanaf het  3de jaar van onbepaalde duur. 

Salarisschaal
De verloning gebeurt op basis van het diploma :
• voor een masterdiploma : overeenkomstige salarisschaal A21 (equivalent 587)
Voor meer informatie: http://pep.pxl.be/Publiek/Weddeschalen.aspx?schaal=587
• voor een bachelordiploma : overeenkomstige salarisschaal B31 (equivalent 594)
Voor meer informatie: http://pep.pxl.be/Publiek/Weddeschalen.aspx?schaal=594

Naast anciënniteit in de openbare sector kan ook relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige worden toegekend, conform het hogescholendecreet. De maximum toegekende anciënniteit voor deze functie bedraagt 10 jaar, tenzij de automatisch toegekende beroepservaring deze termijn overschrijdt. Deze nuttige beroepservaring kan worden toegekend mits het voorleggen van de noodzakelijke bewijsstukken binnen de maand na indiensttreding en onderzoek van het volledige dossier. De anciënniteitsbepalingen voor interne kandidaten zoals eerder verworven, blijven behouden.

Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Hoger onderwijs
  • Sector: Onderwijs en Vorming
  • Hasselt (standplaats)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Hoger onderwijs' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.