Terug naar zoekresultaten

Onderhoudstechnieker

468724509

AGO Jobs & HR | Heist-op-den-Berg | Interim, Voltijds

Staat 23 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudstechnieker

Functieomschrijving

Voor een invoerder en groothandel van medische producten, gelegen in Begijnendijk, zijn wij op zoek naar een enthousiaste onderhoudstechnieker. Je zal voornamelijk instaan voor het technisch onderhoud en reparaties aan de medische toestellen (beademingstoestellen en monitoren) in alle ziekenhuizen van België. Specifiek zal je taak bestaan uit: - opvolggegevens van interventies registeren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - werken aan elektronische installaties of systemen (medisch-chirurgische installaties -> radiologie, medische beeldvorming, ...) - de installatie configureren en afstellen - storingen aan elektronische uitrustingen opsporen en defecten lokaliseren - defecte componenten identificeren en vervangen (printplaten, ...) - benodigde materialen en gereedschappen selecteren (elektronische componenten en modules, testapparaten, signaalgeneratoren, ...) - interventies op elektronische installaties bepalen op basis van technische dossiers en klantendossiers - de onderdelen van de elektronische installatie installeren en aansluiten in functie van de behoeften en gebruiksdoelen

Profiel

Je beschikt over een goede technische basiskennis van elektronica/informatica en bent in bet bezit van een hoger technisch diploma. Daarnaast heb je enige kennis van mechanica, pneumatica en elektriciteit of ben je bereid je hierin verder bij te scholen.
Verder beschik je over een hands-on mentaliteit en ben je een echte probleemoplosser. Je kan heel nauwkeurig werken en hebt oog voor kwaliteit en veiligheid

Aanbod

Er wordt jou een voltijdse functie aangeboden met de nodige autonomie en uitdaging.
Een bediendecontract met een aantrekkelijk verloningspakket, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, firmawagen, gsm, computer.
Na een geslaagde interimperiode wordt jou een vast contract aangeboden.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Heist-op-den-berg
Leopoldlei 26A
2220 Heist-op-den-berg
Tel.: 015 75 61 24
Email: Heist-op-den-berg@ago.jobs
Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.