Terug naar zoekresultaten
Accent

onderhoudstechnieker

Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

Bedrijfsprofiel

Een onderneming heeft twee belangrijke doelstellingen: de continuïteit van het productieproces verzekeren en zich concentreren op de core business.

Sinds 2003 is onze klant de aangewezen partner om deze doelstellingen te verwezenlijken door het aanbieden van ervaren specialisten die een brede waaier aan technische activiteiten voor kortere of langere termijn over kunnen nemen.

Ze hebben een aantal troeven die het bedrijf een substantiële technische voorsprong geven. Een ervaren equipe op alle niveau?s in diverse technische onderhoudsdomeinen.
Actief in Vlaanderen Wallonië en Brussel.
Ervaring en expertise in allerhande domeinen o.a. de pharma voeding luchtbehandeling chemie brouwerij bottelarij automotive etc.

HUN DIENSTEN:

Outsourcing:
Voor een korte of lange periode plaatst dit toonaangevend bedrijf zorgvuldig geselecteerde en ervaren technici in het bedrijf om onderhoud van de machines en technische installaties te verzorgen.

Consulting:
Een geactualiseerd onderhoudsplan is geen overbodige luxe. Onze klant is gespecialiseerd in het onderzoeken en in kaart brengen van de actuele onderhoudsnoden en in het adviseren en opstellen van het materialenplan of van een totaal onderhoudsplan inclusief TPM en dagelijkse checklijsten. Kwaliteit en praktische bruikbaarheid zijn hier de maatstaven.

Verhuis & installatie:
De lay-out van het productieproces moet in vele gevallen flexibel zijn en dient soms aangepast te worden aan de actuele nood of opdracht. Het bedrijf demonteert machines montagelijnen en installaties bouwt ze opnieuw op en zorgt voor het in bedrijf zetten ervan. Op die manier blijft het eigen personeel van het bedrijf inzetbaar in het productieproces en gaan er geen kostbare uren verloren.

Assistentie projecten:
Timing en heropstarten van de productielijn is van cruciaal belang. Onze klant stelt haar vakbekwame medewerkers al dan niet tijdelijk ter beschikking op maat van het project en volgens de vraag van de klant.

onderhoudstechnieker

Functieomschrijving

Onderhoudstechnieker-onderhoud van elektrotechnische machines apparatuur en installaties Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties ten behoeve van de dagelijkse productie met een maximaal rendement. Je kan snel analyseren opzoeken en oplossen van ongeplande technische storingen volgens afgesproken instelstandaarden en dit zowel op elektronisch als op mechanisch vlak

Profiel

Je hebt minstens A2 diploma of ben je gelijkwaardig door ervaring in een technische richting- elektromechanica. Je hebt minimum enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in industriële omgeving. Je hebt goede kennis van mechanica en elektriciteit kennis PLCgezond verstand + zeer handige Harry. Je bent resultaat-/oplossingsgericht samenwerken communicatief vaardig en een positief ingesteld.
Je kan zowel in team als zelfstandig werken. Je bent flexibel naar overuren toe. Je hebt passie voor techniek en je bent leergierig.

Aanbod

Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen.

Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.

Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.

Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel samen met jou de gepaste job vinden. Een dynamische werkomgeving waarin je je technische bagage kan verruimen.
Een competitief salarispakket met extra legale voordelen in verhouding tot je ervaring en opleidinggevarieerde job inhoud.

Interesse?

VG13/BUO
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.