Terug naar zoekresultaten Vorige

26 van 36

Volgende
Talentus Brugge

Onderhoudstechnieker

Talentus Brugge | Oostende | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Onze klant is een internationale speler op de kunststofverwerkende markt. Door grote groei en uitbreiding zoeken ze momenteel een operator die in drie ploegen wenst te werken.

Onderhoudstechnieker

Functieomschrijving

Als technieker ben je verantwoordelijk voor het curatief en preventief onderhoud van de installaties. Het is een heel veelzijdige functie want je staat ook in voor o.a. projectwerk. Tot jouw takenpakket behoort o.a.:

 1. Curatief onderhoud:problemen analyseren en één per één de diverse oorzaken onderzoeken, meetresultaten en parameterwaarden interpreteren, collega's raadplegen bij storingen en terugkoppelen nadat je het hebt opgelost, contact met leveranciers voor technische ondersteuning
 2. Preventief onderhoud: Uitvoeren van onderhoudstaken aan de hand van een checklist, vervangen of herstellen van verschillende onderdelen, dit kan elektrisch, mechanisch of pneumatisch zijn, back-up bij onderhoud van matrijzen, na de onderhoudswerkzaamheden laat je de machine proefdraaien zodat je weet dat alles in orde is, Bij interventies zal je alles registeren zoals aard van de storing, tijdstip en de oplossing en dit doe je in het programma Ultimo, Je zal je opgedane kennis uitwisselen met collega-techniekers maar ook met operatoren, Je zorgt voor optimalisatie naar onderhoudsprocedures, werkwijzen en technische fiches toe.
 3. Projectwerk is voornamelijk opbouwen en afbreken van nieuwe en oude productielijnen. Alsook assisteren bij de opstart en implementatie van projecten.
 4. Voorraadbeheer is ook een onderdeel van jouw nieuwe job, je zorgt als back up voor het plaatsen van bestellingen of opvragen van offertes.
 5. Veiligheid is een grote pijlers waar ook jij je steentje aan zal bijdragen, de verschillende installaties zal je voorzien van beveiliging zoals blokkage van mechanische onderdelen, stroom en spanning uitschakelen bij storingen, .....
 6. Jij staat ook in om technische richtlijnen die we krijgen van fabrikanten te raadplegen en respecteren en ook toezien dat de collega's dit doen.

Profiel

Als technieker ben je in het bezit van volgende compententies:

 • Je bent in het bezit van een technisch diploma of bent gelijkwaardig door ervaring
 • Je spreekt vlot Engels, dit doordat je vaak contact hebt met leveranciers
 • Je werkt volgens richtlijnen dus op een veilige manier, hebt orde en netheid
 • Je kan analytisch en probleemoplossend denken
 • Je kan zelfstandig werken en wilt 1 week per maand van permanentie zijn
 • Je bent communicatief ingesteld en kan inspelen op de noden van jouw collega's.

Aanbod

Een job optie vast in een groeiende en bloeiende onderneming, een firma dat financieel sterk staat en werkzekerheid kan bieden. Onze klant wenst een lange termijn engagement aan te gaan met jou, ze biedt je een opleiding op de werkvloer aan met de nodige ondersteuning van een sterk team collega's. Elke dinsdag voorziet onze klant een lekker stuk fruit voor jou, bij opstart krijg je ook een splinternieuwe werkoutfit alsook een mooi loon aangevuld met maaltijdcheques maar vooral een toffe, aangename werkplek waar jouw mening telt en waar je kan groeien en bloeien in je functie. Je zal werken in dagploeg van 8u tot 16u30.

Interesse?

Bezoek www.talentus.be voor meer informatie over de vacature Onderhoudstechnieker of solliciteer online op de vacature Onderhoudstechnieker.

Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs

Aanbod

 • Interim optie vast
 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Tekenaar mechanica, hout, metaal' jobs in Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.