Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 26

Volgende

Onderhoudstechnieker

378094753

Via AGO Jobs & HR

Staat 18 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudstechnieker

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de autosector in de regio Grobbendonk zijn wij nog opzoek naar een onderhoudstechnicus. Je staat in voor de continuïteit van de productie door snel en efficiënt storingen op te lossen. Je verzorgt tevens het onderhoud van de fabrieksmachines. Er is ook een deel innovatie aanwezig om processen te verbeteren en steeds te vernieuwen. PLC gestuurde machines is niet vreemd voor jou. Rapporteren van onderhoudstaken behoort tot jouw dagdagelijkse taken en je laat ze uitvoeren volgens de veiligheidsvoorschriften. Een zeer interessante en afwisselende job hebben wij voor jou in de aanbieding! Interesse? waag je kans en appliceer dan snel op deze VACATURE!

Profiel

Een opleiding op bachelor niveau in een technische richting heb je op uw palmares. De Nederlandse taal gaat vlot en er is kennis aanwezig van elektronica, elektriciteit, hydraulica, mechanica en pneumatica aanwezig! Je bent dus een allrounder!

Aanbod

Er is een aanbod van een goede interne opleiding om de opstart zo vlot mogelijk te laten verlopen. Loon is afhankelijk van jouw ervaring en dus zeker bespreekbaar. De job blijft zeker een uitdaging omdat het zeer afwisselend werk is.
Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus elektriciteit en elektronica
  • Sector: Auto
  • Herentals (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.