Terug naar zoekresultaten

Onderhoudstechnieker

361913836

Via AGO Jobs & HR

Nog 2 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudstechnieker

Functieomschrijving

Voor onze klant, een chemische firma, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in dag te werken. Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Gezien het chemische activiteiten betreft en het dus bijgevolg een procesindustrie is, ben je meer mechanisch bezig dan elektrisch. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan motoren, lagers, pompen, ... Indien het proces stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

Profiel

Je beschikt over een technisch diploma, bij voorkeur in de elektromechanica. Indien je mechanisch gespecialiseerd bent en je wenst je verder te verdiepen in de elektriciteit, kan je ook in aanmerking komen. Omgekeerd is zeker ook een optie, waarbij je eerder elektrisch gespecialiseerd bent en je wenst je verder te verdiepen in de mechanica.

Je beschikt bij voorkeur over een aantal jaren ervaring als technieker. Indien je eerder een beperkte ervaring kan voorleggen, maar je kan dit compenseren door een ongelofelijke motivatie, ambitie en passie, kan je eveneens in aanmerking komen.

Je werkt in dag (7u45 - 16u05), maar je kan om de 6 weken in de late ploeg ( 14u-22u)werken, waarbij je tevens van permanentie bent zowel in de nacht als in het weekend. Hiervoor word je uiteraard heel goed vergoed.

Je bent technisch gepassioneerd.

Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Je draagt veiligheid hoog in het vaandel.

Je hebt een probleemoplossende houding.

Aanbod

Je komt terecht in een hele dynamische, fijne firma binnen een gedreven onderhoudsteam. Dit team bestaat uit een 15-tal personen.

Je krijgt de kans om heel polyvalent te werken en heel wat opleidingen binnen de techniek te krijgen.

Je krijgt onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur aangevuld met een mooie verloning (starters aan 19 euro ), waarbij je in de late ploeg een hogere verloning krijgt ( 20 euro) en een ploegtoeslag van 1.28 euro.
Verder krijg je ook een wachtvergoeding als je van permanentie bent ( 43 euro in het weekend), een standaard oproeppremie van 4 * het uurloon, waarbij je tevens alle gepresteerde uren wordt betaald.

Verder zijn er nog een heel aantal extra legale voordelen voorzien:
Maaltijdcheques : 8 euro
Maandelijkse internetvergoeding: 20 euro
Jaarlijkse kledijvergoeding: 100 euro
Ecocheques: 250 euro
Hospitalisatieverzekering
Groepsverzekering
Eindejaarspremie
CAO 90

Afhankelijk van je potentieel kunnen er naar later toe ook doorgroeimogelijkheden zijn.

Heb je interesse: Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus methode, proces en planning
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Gent (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.