Terug naar zoekresultaten

Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland

383598243

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland

Functieomschrijving

Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

Profiel

Je bent in het bezit van een technisch diploma, bij voorkeur elektriciteit, elektromechanica, onderhoudstechnieken,... Je hebt een brede kennis van en interesse in techniek, zoals elektriciteit, mechanica, automatisatie, motoren,... Je kan zelfstandig werken. Je weet hoe je prioriteiten moet stellen. Je wenst veilig en hygienisch te werken. Indien je kennis hebt van de HACCP-normen is dit een pluspunt. Je wenst in een voedingsbedrijf te werken, waar de typische geur van hun product overheerst. Je wenst te werken in een flexibel twee ploegen systeem en vindt het niet erg om op zondag te werken.

Aanbod

Een stabiele functie in een bloeiende firma. Na positieve evaluatie volgt een vast contract. Interesse? Stuur je cv en motivatie t.a.v. Evy Bauwens naar gent.technics@ago.jobs .

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.