Terug naar zoekresultaten

Onderhoudstechnieker - Vaste Nacht

374818972

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudstechnieker - Vaste Nacht

Functieomschrijving

Voor onze klant gelegen in het Meetjesland zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker voor hun vaste nachtploeg. Samen met een team van onderhoudstechniekers ben je verantwoordelijk voor het curatieve en preventieve onderhoud. Zo los je de technische storingen snel en efficiënt op. Het is jouw verantwoordelijkheid om de machines draaiende te houden. Als onderhoudstechnieker werk je ook mee aan de ombouw van de installaties. Je neemt zelf initiatief om op zoek te gaan naar technische verbeteringen. Je werkt de ideeën uit en realiseert ze. Tenslotte sta je ook mee in voor de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

Profiel

De geschikte kandidaat is iemand die beschikt over een uitgebreide technische kennis. Bij voorkeur heb je een Technisch Secundair of Bachelor diploma elektriciteit, elektromechanica of elektronica (optie automatisatie). Je bent bereid om bij te leren. Ervaring in procestechnologie en PLC is een pluspunt. Je bent analytisch ingesteld en kan probleemoplossend denken. Als technieker is het belangrijk dat je zowel in team als zelfstandig kan werken. Tenslotte draag je veiligheid, orde, netheid en hygiëne hoog in het vaandel. Je bent bereidt om te werken in de vaste nacht (21 uur tot 5 uur).

Aanbod

e komt terecht in een groeiend internationaal bedrijf met familiale sfeer. Afhankelijk van je ervaring start je eerst met een interimperiode en krijg je nadien een contract van onbepaalde duur, of krijg je onmiddellijk een contract van onbepaalde duur. Je start met een verloning tussen ?16-17 en groeit door op basis van ervaring. Je krijgt ook een vaste nachtpremie van 25%. Daarbovenop krijg je extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, CAO 90 bonus en diverse andere leuke voordelen. Heb je interesse in deze functie? Laat gerust iets weten en stuur je cv door via gent.technics@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.