Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 36

Volgende
Sumitomo

ONDERHOUDSTECHNIEKER/STORINGSTECHNIEKER

Voor onze productieplant in Edegem

Bij Sumitomo

Staat 20 dagen op Jobat.be

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de divisie Power Transmission and Control (PTC) van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial
Transmissions bijna 100 jaar knowhow in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf (nabij Mu¨nchen) en Edegem (nabij Antwerpen) en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot-Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA-markt (Europa, Midden-Oosten, Indië en Afrika).

ONDERHOUDSTECHNIEKER/STORINGSTECHNIEKER

Functieomschrijving

Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties.
 
Je zorgt op een zelfstandige en e ciënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

Profiel

Je hebt een passie voor techniek en bent leergierig. Je bent veelzijdig en je houdt ervan om op een analytische manier technische problemen op te lossen. Je hebt een bachelor of A2 diploma en kennis van en ervaring met elektriciteit, mechanica, hydraulica, geometrie. Je hebt al gewerkt met PLC en CNC sturingen. Je kan mechanische, elektrische en hydraulische tekeningen lezen en interpreteren. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler die goed overlegt met collega’s. Je stelt je exibel op en bent bereid om ingeschakeld te worden in onze ploegen- en wachtdienst.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende job en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
(je loon wordt aangevuld met onder andere maaltijdcheques, ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, …).
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.