Terug naar zoekresultaten

Onderhoudstechnieker op de baan (dag) - regio Aalst - Erpe-Mere

398282357

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudstechnieker op de baan (dag) - regio Aalst - Erpe-Mere

Functieomschrijving

Voor onze klant gelegen te Gent en actief in de brandbeveiliging, daglichttoetreding en ventilatie zoekt AGO Technics een onderhoudstechnieker in dag in de regio van Aalst - Erpe-Mere. Het doel van de functie is om preventief onderhoud uit te voeren bij klanten, dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak. Gezien de diverse bedrijfsactiviteit heb je een gevarieerd takenpakket waarbij je zowel opdrachten uitvoert aan kantoorgebouwen, openbare gebouwen, parkeerplaatsen,... Het gaat over preventieve onderhouden, dit wil zeggen dat je volgens een vaste planning werkt. Curatief onderhoud behoort niet tot jouw takenpakket, dit doen jouw collega's die aan de slag zijn als service technieker. Aan de hand van een checklist ga je na of alles nog naar behoren functioneert. Je signaleert storingen en defecten en bij een interventie (de)monteer, herstel en vervang je de nodige onderdelen. Alle interventies noteer je in een opvolgdocument, het is belangrijk dit goed in te vullen aangezien de klant hiermee kan aantonen dat zijn installatie in orde is voor de verzekeringen. Je werkt in een klein team dat bestaat uit twee personen, binnen de firma zijn er een 4-tal teams actief en omwille van uitbreiding wordt er nu een nieuw team opgericht. In jouw eigen team neem jij de rol van voorman op jou, waarbij je jouw collega aanstuurt. Voor de functie ben je veel op de baan en heb je klanten over heel België (zowel Vlaanderen als Wallonië).

Profiel

Voor deze uitdagende functie zijn we opzoek naar een persoon die een diploma behaalde in het secundair onderwijs met afstudeerrichting elektriciteit, elektromechanica of elektronica. Daarnaast heb je een passe voor alles wat met techniek te maken heeft. Indien je ervaring hebt als onderhoudstechnieker is dit zeker een plus, maar ook gemotiveerde schoolverlaters komen in aanmerking. Spreek je daarnaast de Franse taal? Nog een extra troef maar niet vereist. Aangezien je geregeld op hoogte werkt, heb je geen hoogtevrees. Indien je een VCA-attest kan voorleggen ben je in het voordeel, maar dit kan ook nog worden behaald in de firma zelf. Voor deze uitdagende functie zijn we opzoek naar een persoon die een diploma behaalde in het secundair onderwijs met afstudeerrichting elektriciteit, elektromechanica of elektronica. Daarnaast heb je een passe voor alles wat met techniek te maken heeft. Indien je ervaring hebt als onderhoudstechnieker is dit zeker een plus, maar ook gemotiveerde schoolverlaters komen in aanmerking. Spreek je daarnaast de Franse taal? Nog een extra troef maar niet vereist. Aangezien je geregeld op hoogte werkt, heb je geen hoogtevrees. Indien je een VCA-attest kan voorleggen ben je in het voordeel, maar dit kan ook nog worden behaald in de firma zelf.

Aanbod

Na een positieve interimperiode wordt er een vast contract aangeboden. Je vertrekt dagelijks van thuis uit naar de afgesproken opstapplaats (afhankelijk van de werf kan deze verschillen) waarna je naar de werf vertrekt. Tussen 6u en 6u30 kom je toe bij de klant, je hebt er dus geen probleem mee om vroeg op te staan. Je werkt 8 uren per dag (met 45 minuten pauze). In de vroege namiddag heb je gedaan met werken en keer je terug naar de opstapplaats. Van daaruit keer je terug naar huis. Vanuit de opstapplaats rij je met een camionette naar de werf, deze wordt enkel zakelijk gebruik en je krijgt hiervoor een vergoeding. Je komt terecht in een firma waar veel belang wordt gehecht aan persoonlijke inbreng en veiligheid. Binnen de firma krijg je ook de mogelijkheid om je kennis van techniek verder te ontplooien. Je werkt in een 40-uren week waardoor je 12 ADV-dagen opbouwt, dewelke op het einde van het jaar worden uitbetaald. De firma is verbonden aan het bouwverlof. De firma organiseert jaarlijks ook enkele activiteiten om de goede sfeer te bevorderen. Zo wordt er in juni een teambuilding georganiseerd en wordt er sinds kort ook een familiedag georganiseerd. Hoe verloopt de selectie procedure: er is een schriftelijke test een gesprek met de hr verantwoordelijke (kennismaking) een gesprek met de leidinggevende. Interesse in deze boeiende en uitdagende job? Dan ontvangen we graag jouw cv met vermelding het referentienummer van de vacature op het mailadres gent.technics@ago.jobs, hierna nemen we contact op voor een eerste telefonische screening.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.