Terug naar zoekresultaten

Onderhoudstechnieker (metaalindustrie) - regio Gent

440523229

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudstechnieker (metaalindustrie) - regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Gent en actief in de metaalsector, is AGO Techncis op zoek naar een onderhoudstechnieker. Onder meer volgende onderdelen maken deel uit van jouw takenpakket: - je spoort elektrische en mechanische storingen op aan de CNC-machines en lost deze op - je zorgt voor het onderhoud aan alle machines binnen de firma en aan facilitaire installaties (lichten, stopcontacten,...) - je plaatst en onderhoud e-sloten, camerabewaking, netwerken,... - je voert algemene elektriciteitswerken uit - je pas bestaande borden aan en bouwt nieuwe, zodat deze kunnen voldoen aan het AREI - je schakelt borden om tijdens het verbouwen - voor nieuwe en/of aangepaste installaties, trek je de kabels - je staat in voor de schakeling van hoogspanning, nadat je hiervoor een opleiding kreeg

Profiel

De ideale kandidaat behaalde een technisch diploma (TSO of BSO) in de elektromechanica, elektriciteit,... Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring opgedaan als technieker. Indien je kennis hebt van automatisatie (PLC) vormt dit een pluspunt.
Je kan zowel in team als zelfstandig werken. Tot slot werk je steeds goed door, doch grondig en heb je een goed logisch inzicht.

Aanbod

Je komt in een dynamische en mooie werkomgeving terecht met familiale sferen. Je krijgt een gevarieerd takenpakket en je komt terecht in een fijne groep van collega-techniekers. Naast een competitief salaris afhankelijk van ervaring, krijg je ook een tal van extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en dergelijke meer. Na een positieve interimperiode ontvang je een vast contract van onbepaalde duur.

Meer info of interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.