Terug naar zoekresultaten
ASAP inhouse Yoko Cheese

Onderhoudstechnieker (m/v)

Via ASAP inhouse Yoko Cheese | Genk | Interim, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 23 dagen op Jobat.be

Yoko is een dochteronderneming van FrieslandCampina, Kaas verpakken is hun specialiteit. Als grootste kaasverpakker van België zijn ze continu bezig bestaande technieken en processen aan te passen en/of te vernieuwen.De kans is zeer groot dat u reeds kaas, verpakt bij Yoko Cheese, hebt gegeten. Niet alleen de Belgische maar ook Europese retailers laten bij ons hun producten verpakken. Daarnaast is Yoko Cheese ook vooraanstaand specialist verpakker van een aantal grote merkproducten.

Onderhoudstechnieker (m/v)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.
 

Profiel

Je hebt een technisch diploma A1 Electro-mechanica/Meet- en regeltechniek behaald, of je bent gelijkgesteld door een goede ervaring als onderhoudstechnieker in een voedingsbedrijf.

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark. Je staat in voor de herstellingen alsook voor het preventief onderhoud. In overleg met het hoofd van de technische dienst bespreek je ideeën en mogelijkheden ter verbetering van het onderhoud.

Je bent een goede problemsolver die resultaatgericht werkt. Verder ben je een echte teamplayer, die ook zelfstandig en onder druk kan werken. Je kan duidelijk communiceren en het schrijven van rapporten gaat jou goed af. Je werkt in twee ploegen en bent bereid om sporadisch in te springen om in de nachtpost.

Je hebt een extraverte persoonlijkheid en kan de manager van de technische dienst vervangen op momenten dat deze niet aanwezig is. Daarnaast ben je bereid om binnenkort de overgang naar SAP mede te verwezenlijken.

Ervaring in het storingzoeken, kunnen plan lezen (electrisch, pneumatisch) en technische tekeningen kunnen schetsen. Je hebt een goede kennis van PLC (S5 en S7, Siemens), frequentieregelaars, touchscreens en netwerken. 
Daarnaast beschik je over een goede kennis van elektriciteit, pneumatica, mechanica en hydraulica; De focus ligt hierbij vooral op het elektrische.
Indien je kan TIG lassen en reeds kennis hebt van SAP zijn dit grote pluspunten. Bij voorkeur heb je al ervaring in het onderhoud van verpakkingsmachines.

Aanbod

Voor Yoko Cheese, een dochteronderneming van Friesland Campina, zoeken wij een onderhoudstechnieker in 3-ploegen. Kaas verpakken is hun specialiteit. Als grootste kaasverpakker van België zijn zij continu bezig met bestaande technieken en processen aan te passen en/of te vernieuwen.
Yoko Cheese biedt een langdurige opdracht aan, dat kan overvloeien naar een vast contract.

 
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Onderhoudstechnicus
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Genk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus, Elektricien' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.