Terug naar zoekresultaten

Onderhoudstechnieker - Kunststof - Regio Wetteren

375009578

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudstechnieker - Kunststof - Regio Wetteren

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Wetteren, op zoek naar een technieker. Meer specfiek een technieker met specialisatie of met affiniteit in de kunststofsector. Hieronder meer informatie over het takenpakket: ? Je staat in voor het onderhoud en het installeren van de hotrunners. Binnen de firma zijn er meer dan 20 hotrunners aanwezig. Deze hotrunners dienen dus dagelijks te worden omgebouwd. Gemiddeld gebeuren er ongeveer dagelijks 3 wissels van hotrunners. ? Hierbij komt veel preventief onderhoud aan te pas, aan de hotrunnes zelf, aan de matrijzen, maar ook aan de robots en aan het machinepark. Dit onderhoud moet zeer nauwkeurig gebeuren, aangezien de hotrunners met bepaalde olieën worden schoongemaakt. Naast het schoonmaken, dienen er ook versleten stukken vervangen worden, nieuwe stukken ingebouwd te worden, het geheel dient te worden gepolierd? ? Hotrunners zijn grote en zware onderdelen, die met een rolbrug of met een heftruck ter plaatse worden gebracht, aan de juiste machine. ? Hiernaast sta je ook in voor het controleren van de matrijzen op een aantal parameters, zoals problemen, slijtage, onzuiverheden? Ook de ombouw van de matrijzen valt onder jouw verantwoordelijkheid. ? Indien nodig, zorg je ervoor dat versleten onderdelen worden vervangen. ? Andere taken zijn; kleine herstellingen uitvoeren, inzetstukken wisselen tijdens de productie, actief meewerken aan verbetervoorstellen, matrijzen verzendklaar maken...

Profiel

Je behaalde een technisch diploma, met afstudeerrichting onderhoudstechieken, elektromechanica, elektrische installatietechnieken, mechanische vormgevingstechnieken, kunststofvormgevingstechnieken? Indien je reeds ervaring hebt opgebouwd binnen een productie omgeving actief binnen de kunststofsector of binnen de extrusie, dan is dit zeker een groot voordeel. Hiernaast zijn ook een aantal persoonlijke kenmerken belangrijk: je bent in staat om stress nauwkeurig en resultaatgericht te werken, je kan goed zelfstandig werken aan de hand van de uitgeschreven werkinstructies, je bent flexibel op vlak van de opdrachten die moeten worden uitgevoerd? Je werkt dagelijks in dag, meer concreet werk je van 7u tem 15u30. Hou je ervan om binnenkort van het mooie weer te genieten, dan kan er in de zomermaanden ook worden gewerkt van 6u tem 14u.

Aanbod

e komt terecht in een team specialisten, bestaande uit een teamleader en 2 techniekers. Omwille van een stijging in de productie, gaat het team worden uitgebreid met een extra technieker. Je wordt tewerkgesteld in een dynamisch en jong internationaal bedrijf. Jouw ervaring, inzet en professionalisme worden beloond met een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met een mooi pakket extra legale voordelen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.