Terug naar zoekresultaten

Onderhoudstechnieker - 3 ploegen - mooie verloning

440241026

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 32 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudstechnieker - 3 ploegen - mooie verloning

Functieomschrijving

Voor onze klant, een voedingsbedrijf in regio Gent, is AGO Technics op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker die bereid is om in een flexibel ploegensysteem te werken. Als onderhoudstechnieker zal je na een opleidingsperiode instaan voor zowel het elektrische als mechanische onderhoud van de instudriële installataties. Je zal zowel het preventief als curatief onderhoud uitvoeren, en dit over de hele site. Volgende taken behoren tot je takenpakket: - uitvoeren van onderhoud aan pompen en motoren - oplossen van kleine elektrische storingen - trekken van kabels - etc. Overkoepelend doe je precentief onderhoud. Doet er zich echter een storing voor, dan geniet dit uiteraard prioriteit.

Profiel

Je beschikt minstens over een A2 diploma in een technische richting. Schoolverlaters komen zeker ook in aanmerking. Ben je enkel elektrisch of mechanisch geschoold, maar bereid om bij te leren, dan kan je zeker ook in aanmerking komen. Ervaring in een gelijkaardige functie is een plus. Je beschikt over een grote motivatie om bij te leren, aangezien de firma een interne opleiding voorziet. Daarnaast beschik je over veel verantwoordelijkheidszin. Je bent flexibel en werken in een ploegensysteem schrikt je niet af: na je opleidingsperiode kom je terecht in een systeem waarbij je afwisselend 2 weken in dag werkt (8u - 16u30), 1week in de vroege ploeg (5u - 13u) en 1 week in de late ploeg (12u45 - 20u45). Wanneer je in de late ploeg werkt, ben je ook van permanentie tijdens de nacht en in het weekend. Concreet ben je dus 1 op 4 weken van permanentie.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiele firma waarbij je de kans krijgt jezelf volledig te ontplooien dankzij het opleidingstraject (1 à 2 jaar). Na een positieve interimperiode wordt je een contract van onbepaalde duur aangeboden. De firma biedt een mooie verloning (basis ? 16/uur), met daarnaast extralegale voordelen zoals maaltijdcheques ter waarde van ?8 en een groepsverzekering. De sollicitatieprocedure verloopt als volgt: 1. Je hebt een eerste gesprek bij AGO Technics. 2. Indien dit goed verloopt, heb je een gesprek met de HR van de firma zelf. 3. Als laatste stap heb je een gesprek met de technisch verantwoordelijke. Interesse? Mail je CV naar gent.technics@ago.jobs of bel 09 374 61 33

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.