Terug naar zoekresultaten

ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 PLOEGEN

309754380

Via AGO Jobs & HR

Staat 11 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 PLOEGEN

Functieomschrijving

Voor onze klant regio Nazareth zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan installaties en preventief onderhoud volgens de geldende veiligheidsnormen/hygiëneregels. Technische assistentie verlenen aan de ploegverantwoordelijke. Overleg met de chef betreffende het uitvoeren van de taken en mogelijke problemen, met de ploegverantwoordelijke in verband met storingen, externe bedrijven tijdens de installatie van nieuwe uitrusting. Er vindt zich een 3- maandelijks technisch overleg plaats.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze vacature moet je bij voorkeur een A2 opleiding hebben in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke interesse voor techniek en een eerste ervaring in een dergelijke functie. Ervaring in de voedingsindustrie is een pluspunt.

Aanbod

De firma biedt u deze uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter. Naast een toffe werksfeer, stuk voor stuk zeer gevarieerde jobs en een ruime portie autonomie bieden wij u een competitieve verloning. U komt terecht in een comfortabel uitgerust bedrijf waar zowel machinepark als kantoren modern uitgerust zijn. Gezien de firma ambitieuze toekomstperspectieven heeft, bieden wij u daarenboven reële verdere persoonlijke opleidings- en ontwikkelingskansen.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Elektricien
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Deinze (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.