Terug naar zoekresultaten

Onderhoudstechnieker (2-ploegen) - Vast contract - Regio Dendermonde!

441300548

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudstechnieker (2-ploegen) - Vast contract - Regio Dendermonde!

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten regio Dendermonde is AGO technics op zoek naar een onderhoudtechnieker. Hieronder kan je een greep uit jouw takenpakket terug vinden: - Je staat in de eerste plaats in voor een correct onderhoud van ons machinepark, zodanig dat er tijdig geproduceerd kan worden voor onze klanten; - Je denkt actief mee hoe we het preventief onderhoud binnen de firma nog beter op punt kunnen zetten en staat mee in voor de uitvoering ervan; - Je spoort eventuele storingen op en zoekt een oplossing voor het probleem; - Indien er zich toch een panne voordoet, probeer je die zo snel mogelijk te herstellen zodanig dat onze productie zo min mogelijk verstoord wordt; - Je volgt de mechanische werkzaamheden in het kader van investeringsprojecten mee op.

Profiel

Je hebt een A2-diploma mechanica of elektromechanica en bovendien heb je ook ervaring.
Je bent een initiatiefnemer en bezit de nodige ondernemingszin.
Je kan zowel zelfstandig als in team werken.
Het werken in een 2-ploegensysteem schrikt je niet af.

Aanbod

Ondanks wat het imago van de staalindustrie laat vermoeden, is onze klant een jong en dynamisch bedrijf. Als één van de grootste, onafhankelijke bouwstaalproducenten in Europa, kom je terecht in een internationale omgeving. Je krijgt de kans om samen met je collega's ons machinepark zo efficiënt mogelijk te laten produceren en bijgevolg onze klanten wereldwijd tevreden te houden door middel van correcte levertijden. De firma biedt jou een vast contract en een aantrekkelijk loon volgens je opleiding en ervaring aan. Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.